JAB PVC

JAB PVC vloer / Louis Tapis Bussum

Over JAB

Het Duitse merk JAB Anstoetz Flooring heeft een ruime keuze in tijdloze en moderne vloeren. Naast vloerbedekking en tapijten (standaard en op maat gemaakt) heeft JAB ook de collectie Design Floors LVT. Deze collectie bestaat uit PVC vloeren met ruim 50 verschillende hout en stenen dessins. 

De JAB PVC collectie vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming!

JAB PVC

JAB staat voor een prachtig ontwerp, vakmanschap en functionaliteit. De PVC vloeren zijn veelzijdige producten van hoogwaardige kwaliteit geschikt voor woningen, bedrijven en winkels. 

De JAB PVC collectie heeft een ruime variëteit aan planken-, stroken- en tegelmaten en dit biedt veel flexibiliteit. Een vloer voor een kleine ruimte ontwerpen kan net zo goed als voor een grote ruimte. Bijpassende plinten en stroken maken het PVC-assortiment helemaal af. Er zijn twee verschillende collecties. In de volgende alinea meer over deze PVC vloeren.

JAB PVC vloeren / Louis Tapis Bussum
JAB PVC vloer / Louis Tapis Bussum

Design Floor LVT - Hout decor

De collectie ‘hout’ is een veelzijdige assortiment en bestaat uit meer dan 50 natuurgetrouwe decors in verschillende nuances en kleuren. 

De patronen gaan van visgraat en Hongaarse Punt tot XL- en L-formaat planken waardoor het verschil tussen echt hout en PVC nagenoeg niet meer zichtbaar is. 

Alle vloeren uit de Hout collectie zijn eenvoudig te leggen en passen in zowel een modern als klassiek interieur.

Design floor LVT - Steen decor

Ook voor een stenen decors zit u goed bij JAB PVC. Zij hebben ruim 13 nieuwe decors van moderne betonlook tot warme crèmekleuren in steen. 

Maar ook klassiekers als Carrara Marble White, Braziliaans Grafiet of Italiaans Terrazzo zijn opgenomen in de Design Floor Steen collectie.

JAB PVC vloer steen decor / Louis Tapis Bussum
JAB PVC vloer / Louis Tapis Bussum

Plinten

JAB biedt een compleet assortiment bijpassende plinten om de designvloeren en muren optimaal te verbinden. Er zijn standaard vloerafwerkingen verkrijgbaar, maar uw eigen creativiteit is hier ook mogelijk.

JAB maakt de plinten eventueel ook op maat.

Creatief ontwerp vloeren

De Design Floor collectie van JAB kent een grote verscheidenheid aan installatiemogelijkheden. Zo kan men voor iedere kamer een creatief en huiselijk ontwerp kiezen. Laat u inspireren door een breed scala aan kleurtinten, legrichtingen en technieken. Probeer het gewoon en een kamer wordt een volledig individueel huis. Of het nu gaat om hout- of steenontwerpen, de mogelijke combinaties zijn divers. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

JAB PVC vloer / Louis Tapis Bussum
JAB PVC vloer / Louis Tapis Bussum

Voordelen PVC

Een JAB PVC vloer heeft veel voordelen. Zo voelen deze vloeren warm aan, zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming én –koeling. De Design Floor serie van JAB Anstoetz maakt indruk dankzij hun ambitieuze en moderne ontwerp. De vloeren kunnen zowel zwevend als gelijmd gelegd worden. Andere voordelen zijn:

  • Renovatievriendelijke vloeren dankzij lage bouwhoogte van slechts 5,5 mm
  • Geluiddempende vloer (tot 20 dB)
  • Eenvoudige en lijmvrije installatie dankzij CLICK+ -technologie
  • Vochtbestendig
  • Ruime keuze uit 50+ dessins in hout en steen
  • Duurzaam, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken
  • 100% ftalaatvrij

Louis Tapis Bussum

Wij hebben JAB PVC stalen in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag. Wij leveren JAB PVC onder andere in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist. Ga naar www.jab.de/nl/ voor meer informatie over dit merk.
Andere merken / producten in ons assortiment: