BeCe raamdecoratie

Bece horizontale jaloezieen / Louis Tapis Bussum

Over BeCe

De organisatie achter het merk bece® is B&C Raamdecoratie. Dit bedrijf startte in 1971 en snapt dat raambekleding een belangrijke sfeermaker is voor een interieur. Zij weten als geen ander wat mooie, sfeervolle en gebruiksvriendelijke raamdecoratie kan doen voor een woning. Het assortiment producten van bece® is zeer uitgebreid. Hier alles over dit mooie merk.

Bece® collectie

De gehele productenlijn van bece® is zeer uitgebreid. Zo produceren zij o.a. vlinder jaloezieën, rolgordijnen en duo rolgordijnen, horizontale houten jaloezieën en horizontale aluminium jaloezieën, dupli gordijnen, plissé gordijnen, verticale jaloezieën, vouwgordijnen en ‘gewone’ gordijnen 

Bece rolgordijnen / Louis Tapis Bussum
Bece raamdecoratie / Louis Tapis Bussum

Bece® vlinder jaloezieën

Vlinder jaloezieën lijken geopend veel op horizontale jaloezieën en gesloten meer op plissé gordijnen. Het is een ideaal product om op ieder moment van de dag het licht goed te filteren.

De naam zegt iets over het product: de dubbelgevouwen banen vouwen namelijk uit – gelijk een vlinder haar vleugels uitvouwt – zodat het een gesloten gordijn wordt. Een mooi product die luxe uitstraalt en een vleugje glamour aan een interieur geeft. Verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren van wit en natureltinten tot vergrijsde tinten en zwart

 

Rolgordijnen en duo rolgordijnen

Een rolgordijn past in iedere ruimte in een huis. Ze zijn praktisch, tijdloos en heel functioneel. Bece® rolgordijnen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren. Van transparant tot verduisterend en geschikt voor alle typen ramen als dakramen en draai- kiepramen. 

Duo rolgordijnen zijn de luxe variant hierop en gemaakt van twee stoflagen met transparante en dichte banen. Door deze langs elkaar te bewegen kunt u de lichtinval zeer specifiek regelen. Ook duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en in een transparante en verduisterende versie. Vraag onze medewerkers naar de informatie en kom langs in onze winkel in Bussum

Bece duo rolgordijnen / Louis Tapis Bussum
Bece houten jaloezieen / Louis Tapis Bussum

Houten jaloezieën

Hout brengt warmte en sfeer in een interieur. Houten jaloezieën doen precies dat! Daarnaast zijn ze geschikt voor heel veel verschillende ruimtes in een woning waaronder ook de badkamer. 

Houten jaloezieën van bece® zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en bamboe. Ze zijn geschikt voor grote raampartijen en verkrijgbaar in 25, 50 en 65 mm lamelbreedte

Horizontale jaloezieën (aluminium)

Tijdloos en functioneel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat aluminium jaloezieën al zolang meegaan. Het voordeel is ook dat ze goed betaalbaar zijn en passen in bijna ieder interieur. 

Verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes namelijk 16, 25, 35, 50 en 70 mm en natuurlijk in heel veel verschillende kleuren.

Bece horizontale jaloezieen / Louis Tapis Bussum
Bece dupli gordijnen / Louis Tapis Bussum

Dupli gordijnen

De dupli gordijnen van bece® hebben veel voordelen. Ze zijn isolerend, verbeteren de akoestiek in huis en indien gewenst verduisteren ze de ruimte. Dupli gordijnen zijn gemaakt van twee lagen stof die samen een honinggraat vormen. Een mooi en zeer functioneel product. 

Verkrijgbaar in verschillende stoffen met verschillende eigenschappen waaronder: warmtewerend, vlamvertragend, vochtbestendig en vuilafstotend. De vochtbestendige versie is ideaal voor badkamers en keukens

Plissé gordijnen

Plisse shades of plissés zijn handig en functioneel. Ze passen op bijna ieder raam in een interieur en zijn verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende stoffen. 

Prachtige raamdecoratie die ook geschikt is voor raamvormen met afwijkende maten zoals schuine, ronde of driehoekige ramen. Er is ook een waterproof lijn bij bece®, ideaal voor de badkamer en/of keuken.

Bece raambekleding / Louis Tapis Bussum
Bece lamellen / Louis Tapis Bussum

Verticale jaloezieën (lamellen)

Verticale jaloezieën geven een mooie lichtinval en zorgen ze voor veel privacy zodra ze gesloten zijn. 

Verticale lamellen zijn ook ideaal voor afwijkende raampartijen zoals schuine ramen, erkers en hoekramen. Verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren, van stof en/of kunststof.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven een ruimte sfeer en warmte. Verkrijgbaar in meer dan 200 verschillende stoffen. 

Bij bece® zijn de stoffen van vouwgordijnen ook verkrijgbaar als gewone gordijnen. 

Zo kunt u beiden goed combineren in een interieur.

Bece vouwgordijnen / Louis Tapis Bussum
Bece gordijnen / Louis Tapis Bussum

Gordijnen

Gordijnen geven een ruimte een bepaalde luxe uitstraling én ze zijn goed voor de akoestiek. 

De gordijnen van bece® zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk met een enkele plooi, dubbele plooi, retourplooi, triplooi, wave plooi of ringen. 

Er zijn ook speciale isolerende gordijnen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden

Montage

Alle producten van bece® zijn snel en eenvoudig te monteren. 

Ons advies is echter om dit door vakmensen te laten doen. Onze medewerkers van Louis Tapis Bussum helpen u graag.

BeCe raamdecoratie / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis Bussum

Wij hebben stalen van bece® raamdecoratie in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij leveren raambekleding van bece® onder andere in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.bece.nl voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: