Nouwens Bogaers tapijt, vloerbedekking en vloerkleden

Nouwens Bogaers tapijt / Louis Tapis Bussum

Over Nouwens Bogaers

Nouwens Bogaers staat vooral bekend om hun wollen tapijten. Het bedrijf werd in 1945 opgericht door Petrus Nouwenss en zijn vrouw Lucia Bogaers. 

Sindsdien heeft het een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf is specialist in vloerbedekking, tapijt en vloerkleden gemaakt van zuiver scheerwol. Producten van hoge kwaliteit en een zeer uitgebreid assortiment.

Kamerbreed tapijt, vloerkleed op maat en tapijttegels

Onder de naam Nouwens Bogaers biedt het bedrijf een uitgebreide collectie aan. Stuk voor stuk producten die passen bij de huidige wooneisen en de behoefte aan warmte en comfort. De verschillende dessins en collecties zijn verkrijgbaar als kamerbreed tapijt, tapijttegels en vloerkleden op maat.

Nouwens Bogaers vloerbedekking / Louis Tapis Bussum
Nouwens Bogaers tapijt / Louis Tapis Interieurstyling Bussum

Kamerbreed tapijt

De collectie kamerbreed tapijt bestaat uit 27 verschillende dessins en kwaliteiten. Van velours-achtige tot frisé-tapijten allemaal gemaakt van wol.

Tapijttegels en planken

Tapijttegels en planken zorgen voor een zeer flexibele indeling van de vloer. De maatvoering en stoffering is naar keuze, net als de kleur. Zo creëert u een geheel eigen stijl en sfeer. 

Tapijttegels zijn praktisch en makkelijk in onderhoud.

Nouwens Bogaers tapijt planken / Louis Tapis Bussum
Nouwens Bogaers vloerkleed / Louis Tapis Bussum

Vloerkleed op maat

Zoekt u een vloerkleed dat afwijkt van de standaard maten? Geen probleem! Nouwens en Bogaers maakt vloerkleden precies op maat! De randafwerking kan u zelf bepalen. U heeft de keuze uit:
Festonneren (0mboorden van tapijt met garen)
Blind banderen (omboorden met suede-achtig band in dezelfde kleur. Het band is nauwelijks zichtbaar)
Volumekarpet (Omboorden met een speciaal ondertapijt voor een rijke, volle uitstraling)

Toepassing en eigenschappen

De collecties zijn getest op eigenschappen en toepasbaarheid. De toepassingsgebieden varieren van licht tot zwaar woongebruik en van licht projectgebruik tot zwaar projectgebruik. Deze laatsten zijn tapijten geschikt voor bijvoorbeeld banken, hotellobby’s, kantoren en restaurants. Daarnaast kan men verschillende eigenschappen aan een tapijt koppelen namelijk: – Geschikt voor trappen – Antistatisch – Brandvertragend – Antislip – Lichtechtheid – Akoestiek verbeterend – Geluiddempend – Snijvast – Geschikt voor vloerverwarming – Geschikt voor zwenkwielen

Nouwens Bogaers traprenovatie / Louis Tapis Bussum
Nouwens Bogaers vloertegels / Louis Tapis Bussum

Woonstijl

Met een ruime keuze in tapijt, tapijttegels en vloerkleden biedt Nouwens Bogaers producten die passen bij uw persoonlijke woonstijl. De tapijten geven uw interieur een stijlvolle, klassieke, trendy of juist romantische sfeer. 

Laat u verrassen door alle mogelijkheden en kom langs in onze winkel.

Vloerverwarming & onderhoud

Nouwens Bogaers tapijt, vloerbedekking en vloerkleden zijn geschikt voor vloerverwarming- en koelingssystemen. 

Het onderhoud van tapijt, vloerbedekking en vloerkleden is eenvoudig. Regelmatig stofzuigen is in de regel genoeg. Behandel eventuele vlekken zo snel mogelijk (let op: mocht u een lauwwarme, natte doek gebruiken, dep dan de vlek. Ga niet wrijven, dit maakt het erger). 

De levensduur verlengt u door met name de luchtvochtigheid op peil te houden (60-70%). Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een plantenspuit (verstuiver).

Nouwens Bogaers vloerbedekking / Louis Tapis Bussum
Nouwens Bogaers vloerbedekking / Louis Tapis t Gooi

Snel en eenvoudig plaatsen

Het leggen van vloerbedekking / tapijt of tapijttegels is vakwerk . U kunt dit uiteraard zelf doen. Er zijn diverse instructievideo’s vindbaar online. Ons advies is echter om dit door vakmensen te laten leggen. Onze medewerkers van Louis Tapis Bussum helpen u graag.

Voordelen tapijt

 

  • Veilig en stroef
  • Beter voor de akoestiek
  • Geluiddempend
  • Goed voor lijf en leden (fijn om op te lopen / zacht & warm)
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Energiebesparen
  • Ruime keuze uit verschillende dessins en kleuren
Nouwens Bogaers tapijttegels / Louis Tapis t Gooi

Louis Tapis Bussum

Wij hebben stalen van Nouwens Bogaers tapijt, tapijttegels en vloerkleden in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij leveren de producten van Nouwens Bogaers onder andere in:
Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.nouwens-bogaers.nl voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: