Forbo vloerbedekking

Forbo vloerbedekking / Louis Tapis Bussum

Over Forbo

Forbo biedt prachtige vloeroplossingen voor thuis. Er is altijd een Forbo vloer die past bij de verschillende woonwensen en – eisen. Naast Novilon en Marmoleum heeft Forbo ook een uitgebreide collectie met tapijt en tapijttegels. De uitgebreide collectie vloeren zijn stuk voor stuk onderhoudsvriendelijk, sterk, duurzaam, stil en comfortabel zijn. Hier alles over Forbo vloeren.

Van Hollandse bodem!

Het uitzoeken van de juiste vloer voor een bestaand huis of nieuw huis is een leuke en uitdagende klus. 

Forbo biedt vloeren die duurzaam en comfortabel zijn. Kwaliteit van Nederlandse bodem!

Forbo vloerbedekking / Louis Tapis Bussum
Forbo schoonloopmatten / Louis Tapis Bussum

Coral entreematten

Waar we even de aandacht op willen vestigen zijn de Coral entreematten van Forbo. Naast functioneel passen deze entree- of inloopmatten uitstekend bij ieder interieur. Er zijn vijf verschillende collectie namelijk: 

Coral Brush – Geschikt voor alle entrees. Verwijdert vuil en neemt vocht op.
Coral Classic – Verwijdert vuil en neemt vocht op. Ook beschikbaar in tegels.
Coral Duo – Geschikt voor korte entrees. Extra effectieve entreemat die maximale vuilverwijdering en vochtopname biedt, zelfs op een korte afstand.
Coral Luxe – Effectieve entreemat met luxe uitstraling.
Coral Welkom -Heeft de uitstraling van een luxe design tapijt dankzij het moderne lineaire design en de rijke poolhoogte. Gemaakt van gerecyclede materialen. De meest duurzame entreemat uit de collectie.

Tapijt en tapijttegels

Het voordeel van tapijt en tapijttegels is dat deze comfortabel, warm en duurzaam zijn. Daarnaast is vloerbedekking tegenwoordig heel gemakkelijk te onderhouden. Iets waar veel mensen zich in vergissen. Ook allergie is vaak een drempel om voor vloerbedekking te kiezen, maar ook dat kan anders. 

Wilt u meer weten over tapijt of tapijttegels van Forbo? Vraag onze medewerkers naar de collecties, kleuren en dessins. Zij helpen u graag!

Forbo tapijttegels / Louis Tapis Bussum
Forbo entreematten / Louis Tapis Bussum

Snel en eenvoudig plaatsen

Het leggen van vloerbedekking / tapijt of tapijttegels is vakwerk . U kunt dit uiteraard zelf doen. Er zijn diverse instructievideo’s vindbaar online. Ons advies is echter om dit door vakmensen te laten leggen. Onze medewerkers van Louis Tapis Bussum helpen u graag.

Vloerverwarming & onderhoud

Tapijt en tapijttegels van Forbo zijn geschikt voor vloerverwarming- en koelingssystemen. 

Het onderhoud van tapijt, vloerbedekking en vloerkleden is eenvoudig. 

Regelmatig stofzuigen is in de regel genoeg. Behandel eventuele vlekken zo snel mogelijk (let op: mocht u een lauwwarme, natte doek gebruiken, dep dan de vlek. Ga niet wrijven, dit maakt het erger). 

De levensduur verlengt u door met name de luchtvochtigheid op peil te houden (60-70%). Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een plantenspuit (verstuiver).

Forbo vloerbedekking / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis Bussum

Wij hebben stalen van Forbo in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij leveren Forbo producten onder andere in:
Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.forbo.com voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: