Luxaflex zonwering buiten

Luxaflex Outdoor knikarm / Louis Tapis Bussum

Over Luxaflex zonwering

Ruim zestig jaar geleden startten twee mannen met de ontwikkeling van een nieuw product voor raambekleding, namelijk aluminium horizontale jaloezieën. Het ging om een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium. 

Onder de merknaam Luxaflex werden de jaloezieën rond 1951 in Europa geïntroduceerd. Tegenwoordig biedt Luxaflex raambekleding en zonwering voor binnen en buiten!

Buitencollectie

Luxaflex heeft een uitgebreide collectie met ‘outdoor’ producten. De Luxaflex® Outdoor Producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van lichtechtheid en slijtvastheid. 

Zo produceren zij o.a. terraszonwering, markiezen, rolluiken, screens, serre zonwering, buiten jaloezieën en venster zonwering.

Luxaflex Outdoor Ponto Doble / Louis Tapis Bussum
Luxaflex terraszonwering buiten / Louis Tapis Bussum

Terraszonwering

Wil je comfort en sfeer op je terras? Dan is de op maat gemaakte zonwering van Luxaflex dé perfecte oplossing. Luxaflex zonwering beschermt je interieur en je huid tegen schadelijke UV-straling. Dit zijn de modellen als knikarm zonnescherm: 

  • Fiora Grande. Knikarmscherm uitermate geschikt voor brede gevels (leverbaar tot 740 cm breed).
  • Fiora Compact. Zonnescherm uitermate geschikt voor terrassen en balkons tot 450 cm breed. Spectra Nova. Topklasse zonnescherm. Het meest verkochte scherm in Nederland.
  • Smart Choice. Een scherp geprijsde lijn van zonneschermen. Geschikt voor balkons en terrassen tot 550 cm.
  • Ponto Doble. Dit is een vrijstaande, dubbele knikarm (zonnewering) speciaal voor grote terrassen.
  • Infini. Ideaal voor moeilijke situaties om te overkappen zoals een smalle lange tuin of een enorm terras. Extra krachtig knikarmscherm.

Markiezen

Markiezen geven een klassieke uitstraling aan een huis. Tegenwoordig zijn markiezen leverbaar in hout en aluminium. Beide varianten zijn optimaal als zonwering en geven uitzonderlijk goede bescherming. Vraag onze medewerkers naar de verschillende modellen.

Luxaflex Outdoor markies / Louis Tapis Bussum
Luxaflex Outdoor rolluiken / Louis Tapis Bussum

Rolluiken

Rolluiken zorgen ervoor dat een raam volledig wordt afgesloten. Met een rolluik wordt het zonlicht, maar ook het geluid buiten gehouden. Daarnaast biedt een rolluik extra veiligheid; het maakt het inbrekers minder makkelijk om binnen te komen. 

Rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse modellen en veel verschillende kleuren. Meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Kom langs in Bussum of bel ons voor meer informatie. Wij helpen je graag.

Screens

Screens zijn een meer elegante manier om je huis tegen de felle zon te beschermen. Screens zijn volledig bestand tegen roesten, niet vervormbaar en zijn bestand tegen alle mogelijke weertypen. 

Het voordeel van screens is dat je nog enigszins naar buiten kan kijken. Dit kan bij rolluiken niet. Ook voorkomen screens de inkijk van buitenaf. Screens zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren.

Luxaflex Outdoor screens / Louis Tapis Bussum
Luxaflex zonwering serre / Louis Tapis Bussum

Serre zonwering

Serre zonwering is een uniek product. Dit type beschermt tegen zonlicht en geeft verkoeling. Het vormt als het ware een licht- en warmtereducerend schild boven een vertrek. Dit type zonwering is geschikt voor serres, glazen daken zoals veranda’s en lichtkoepels. 

Er zijn verschillende producten verkrijgbaar waaronder de Omega Oase; een zonwerende overkapping aan je gevel. Een mooie en praktische oplossing voor diegene die geen glazen veranda of serre willen.

Buiten jaloezieën

Een prachtige oplossing en een goede bescherming tegen de zon zijn de Luxaflex buitenjaloezieën. Deze jaloezieën zijn glasvezel versterkt en uv-bestendig. De buiten jaloezieën kan je – afhankelijk van het weer – optrekken of neerlaten. 

De kanteling kan je zelf instellen zodat je eventueel nog licht van buiten kan doorlaten. De buitenjaloezieën zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en lamelbreedtes.

Luxaflex zonwering jaloezieën buiten huis / Louis Tapis Bussum
Luxaflex Outdoor knikarm / Louis Tapis Bussum

Venster zonwering

Onder venster zonwering vallen de luxaflex markiezen en de valschermen. Afhankelijk van de woning kan je kiezen voor een romantische look in de vorm van een markies of een wat strakkere look in de vorm van een valscherm. 

Bij beide is er een ruime keuze in verschillende kleuren en materialen voor het doek.

Duurzaam en functioneel

Luxaflex producten zijn duurzaam en functioneel. Zonwering van dit merk is op maat gemaakt en u kan kiezen voor innovatieve bedieningsmethoden.

Luxaflex markiezen / Louis Tapis Bussum
Luxaflex screens / Louis Tapis Bussum

Snel en eenvoudig plaatsen

Alle producten van Luxaflex zijn snel en eenvoudig te monteren. 

Ons advies is echter om dit door vakmensen te laten leggen. Onze medewerkers van Louis Tapis Bussum helpen u graag.

Louis Tapis Bussum

Wij hebben stalen van Luxaflex zonwering en zonneschermen buiten in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij leveren zonneschermen en zonwering van Luxaflex onder andere in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.luxaflex.nl voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: