SHOWROOM & ASSORTIMENT

Showroom / Louis Tapis interieurstyling Bussum

ONZE SHOWROOM

U vindt de complete collectie van Louis Tapis in onze fraai vormgegeven showroom in Bussum. Hier kunt u rustig al onze topproducten ervaren en vergelijken. We hebben een uitgebreid assortiment stalen en voorbeelden om zelf te ervaren of u de juiste interieurbeleving kunt vinden.


Onze adviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden en opties. Vanzelfsprekend kunt u ook materialen mee naar huis of kantoor nemen om te ontdekken of uw ideeën en plannen ook in de praktijk goed overkomen. Als u wilt kunt u ook een afspraak maken met een van onze stylisten. Wij ontvangen u graag in onze stijlvolle showroom om met u mee te denken over de persoonlijke inrichting van uw woon- of werkomgeving.

 

HET ASSORTIMENT

Louis Tapis wil klanten inspireren. Daarom leveren we uitsluitend topmerken. In de loop der jaren hebben we een nauwe relatie opgebouwd met exclusieve A-merkleveranciers voor tapijt en vloerbedekking, gordijnen, raamdecoratie, raambekleding, linoleum, traprenovatie, zonwering en sinds 2019 ook houten vloeren, kurkvloeren, laminaat, lamelparket / multiplank vloer en PVC vloeren

In combinatie met persoonlijk advies en vakkundige service weet u zeker dat uw wooninrichting volledig tegemoet komt aan uw wensen. Wij zijn immers pas tevreden als u dat ook bent.

Ambiant laminaat vloer / Louis Tapis interieurstyling Bussum

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE