Desso tapijt & vloerbedekking

Desso Dessoex vloerkleed / Louis Tapis Bussum

Over Desso

Desso, ruim 85 jaar vooraanstaand producent van tapijt / vloerbedekking, is in 2015 overgenomen door Tarkett. Desso staat voor hoogstaande kwaliteit en innovatieve producten en levert aan zowel de zakelijke markt als consumenten. De productie vindt plaats in Waalwijk en Dendermonde (België).

Filosofie Desso Tegenwoordig brengen de meeste mensen 90% van hun tijd binnenshuis door. Een gezond interieur creëren is hierdoor een noodzaak. Als leverancier van tapijten ziet Desso het als hun verantwoordelijkheid om producten te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere woon- en werkruimte. Daarbij kijkt Desso naar drie pijlers namelijk: design, functionaliteit en circulaire economie.

Duurzaam en functioneel

Desso tapijt heeft als uitgangspunt op het leven gelukkiger en gezonder te maken voor hun klanten. Dit heeft geleid tot innovatieve producten zoals Desso Airmaster, Desso Soundmaster en Desso EcoBase. Desso Airmaster reduceert het gehalte aan fijnstof, Desso Soundmaster reduceert ongewenst geluid en Desso EcoBase heeft als bron van inspiratie Cradle to Cradle en de circulaire economie. Deze vloerbedekking is 100% recyclebaar en bevat 75% gerecycled materiaal.

Desso vloerbedekking en tapijt / Louis Tapis Bussum
Desso AirMaster Atmos vloerbedekking / Louis Tapis Bussum

Soorten producten

Naast tapijttegels levert Desso ook tapijtrollen, geweven vloerbedekking en tapijt met print. De tapijttegels bestaat uit een totaal van 70 collecties, de tapijtrollen bestaat uit circa 10 collecties waarvan Bonaparte en Desso&Ex veel voorkomende tapijten zijn. de geweven variant – ook bekend als Desso Axminster – is een luxe lijn met eindeloos veel mogelijkheden en dan zijn er nog 3 collecties die vallen onder de groep tapijt met print waarvan Desso Sense of Marble een bestseller is.

Desso Airmaster

Het inademen van schone lucht is van vitaal belang voor de menselijke gezondheid. Niet alleen buitenlucht, maar ook de luchtkwaliteit binnenshuis moet bijdragen aan een goede gezondheid. De collecties met de naam Desso AirMaster dragen hieraan bij en is ook geschikt voor mensen die te maken hebben met allergieën. 

Desso airmaster vloerbedekking / Louis Tapis Bussum
Desso soundmaster vloer bedekking / Louis Tapis Bussum

Desso Soundmaster

Minder lawaai en een stillere omgeving voorkomt gezondheidsproblemen, vermindert het stressniveau en verbetert de concentratie. Niet alleen voor kantoren, maar ook in woningen is dit belangrijk. Extra geluid zoals bijvoorbeeld verkeer kunnen hinderlijk zijn. Een goede geluidsabsorptie en geluidsisolatie is dan belangrijk. De collecties vloerbedekking met deze naam helpen daarbij.

Desso Ecobase

Zoals hierboven beschreven is dit de lijn gericht op duurzaamheid. Ecobase is 100% recyclebaar en Cradle to Cradle Gold gecertificeerd. Meer weten over deze collecties? Vraag het ons. Wij helpen u graag! Snel en eenvoudig plaatsen Het leggen van vloerbedekking / tapijt of tapijttegels is vakwerk . U kunt dit uiteraard zelf doen. Er zijn diverse instructievideo’s vindbaar online. Ons advies is echter om dit door vakmensen te laten leggen. Onze medewerkers van Louis Tapis Bussum helpen u graag. Vloerkleed op maat Alle Desso collecties zijn geschikt om een vloerkleed op maat van te maken. Ook hier zijn Desso& Ex en Bonaparte bekende namen onder de vloerkleden.

Desso Ecobase vloerbedekking / Louis Tapis Bussum
Desso Airmaster tapijt & vloerbedekking / Louis Tapis Bussum

Snel en eenvoudig plaatsen

Het leggen van vloerbedekking / tapijt of tapijttegels is vakwerk . U kunt dit uiteraard zelf doen. Er zijn diverse instructievideo’s vindbaar online. Ons advies is echter om dit door vakmensen te laten leggen. Onze medewerkers van Louis Tapis Bussum helpen u graag.

Vloerkleed op maat

Alle Desso collecties zijn geschikt om een vloerkleed op maat van te maken. Ook hier zijn Desso& Ex en Bonaparte bekende namen onder de vloerkleden.

Dessoex Desso vloerkleed op maat / Louis Tapis Bussum
Desso Dessoex vloerbedekking / Louis Tapis Bussum

Vloerverwarming & onderhoud

Alle Desso tapijten zijn geschikt voor vloerverwarming- en koelingssystemen. Er zijn wel een aantal aandachtspunten zoals warmtedoorlaatbaarheid, het gebruik van de juiste lijm en anderen zaken. Meer weten? Vraag het onze specialisten.

Onderhoud Vloerbedekking houdt u in de regel gemakkelijk schoon. In 95% van de gevallen verwijdert u vlekken met simpelweg water en een natte doek.

Voordelen Desso tapijt

 

  • Ideale vloeren voor renovatie
  • Geluiddempend
  • Fijn om op te lopen (zacht en warm)
  • Ruime keuze uit verschillende dessins
Desso Essential vloertegels / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis Bussum

Wij hebben stalen van Desso vloerbedekking in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij leveren Desso vloerbedekking / tapijt onder andere in::
Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.desso.nl voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: