• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Van Besouw tapijt

Van Besouw is een Nederlands merk voor tapijt en vloerkleden (ook wel karpetten genoemd). Sinds 1839 produceren zij kwaliteit vloerbedekking met een scala aan prachtige kleuren en dessins. Deze tapijten en kleden hebben een lange levensduur en zijn gemaakt van pure, duurzame materialen. Met een vloerbedekking of vloerkleed van Van Besouw geef je iedere ruimte in een interieur een eigen karakter.

Verschillende collecties

Van Besouw heeft een aantal eigen collecties groot aantal eigen collecties met ieder een scala aan eigen kleuren, samenstellingen, gebruiksklasse en dessin. De collecties hebben geen namen, maar nummers. Meer weten over de mogelijkheden? Kom dan langs in onze winkel in Bussum. Wij helpen u graag.

Van Besouw vloerbedekking

Productietechnieken

Deze Nederlandse producent gebruikt drie verschillende productietechnieken namelijk: weven, tuften en breien. Zeker de laatste is uniek. Er zijn niet veel producenten die tapijt of vloerkleden leveren die gebreid zijn.

Van Besouw 26001-640

Katoen

Een natuurproduct. Katoen is een van de materialen die Van Besouw gebruikt om vloerkleden en tapijten van te maken. Katoen heeft een kenmerkende structuur. Met de katoendraden breien zij een uniek product dat het kenmerkende ‘lusjestapijt’ wordt genoemd.

Van Besouw 3820

Wol

Wol is warm en werkt isoleren. Een 100% wol vloerkleed of tapijt geeft het gevoel van warmte en comfort. Het is een luxe en duurzaam materiaal die Van Besouw veelvuldig gebruikt in verschillende collecties.

Van Besouw 4403-610

Polyamide

Van Besouw gebruikt in verschillende collecties Polyamide. Deze synthetische garens worden op een duurzame manier geproduceerd. Van Besouw gebruikt het liefst Econyl Garen (www.econyl.com). Deze garens zijn gemaakt van bestaande producten.

Karpetten of vloerkleden

Van Besouw maakt naast tapijt ook vloerkleden. Dit kan ook een op maat product zijn. Mocht u een uniek product willen laten maken of zoekt u een stijlvol vloerkleed dat duurzaam is? Vraag onze medewerkers naar de stalen. Zij helpen u graag.

Van Besouw 26001-640

Snel en eenvoudig plaatsen

Het leggen van vloerbedekking / tapijt of tapijttegels is vakwerk. U kunt dit uiteraard zelf doen. Er zijn diverse instructievideo’s vindbaar online. Ons advies is echter om dit door vakmensen te laten leggen. Onze medewerkers van Louis Tapis Bussum helpen u graag.

Onderhoud

Vloerbedekking en vloerkleden houdt u in de regel gemakkelijk schoon. In 95% van de gevallen verwijdert u vlekken met simpelweg water en een natte doek.
Louis Tapis Bussum
Wij hebben stalen van Van Besouw tapijt en/of een vloerkleed in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij leveren Van Besouw tapijt onder andere in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.besouw.nl voor meer informatie over dit merk.Andere merken / producten in ons assortiment:

TAPIJT

GORDIJNEN

ZONWERING

VLOEREN