Meister kurkvloeren

Meister kurkvloer / Louis Tapis Bussum

Over Meister

Meister staat voor mooie vloeren in diverse kwaliteiten. Meister houdt van mooie vloeren en levert hoogwaardige vloeren met een perfecte look, optimaal comfort en een passend design. 

Meister heeft – naast kurkvloeren – diverse andere producten in het assortiment waaronder parket, houten vloeren, design vloeren, laminaat, Nadura vloeren maar ook wandpanelen, plinten en onderhoudsproducten.

Kurkvloer

Een Meister kurkvloer is een natuurlijke vloer die zeer geschikt is voor gezond en mooi wonen. Het geeft het interieur een moderne en tegelijkertijd warme uitstraling. De vloer is robuust en gemakkelijk te onderhouden. 

Er zijn twee verschillende varianten namelijk de Meister Classic en de Meister Puro kurkvloer.

Meister kurkvloer / Louis Tapis Bussum
Meister Classic kurkvloer / Louis Tapis Bussum

Meister Classic

Deze vloer is natuurlijk product met een natuurlijke geluidsdemping. Een kurkvloer heeft veel (natuurlijke voordelen). Zo hoeft men de boom niet te kappen om kurk te winnen, goed voor de natuur! 

Daarnaast is het een zacht materiaal met een natuurlijke isolatie. Een ideale vloer voor in de slaapkamers, maar zeker ook voor in de woonkamer of keuken. De Meister kurkvloer Classis is prettig voor de gewrichten, voelt warm en huiselijk aan en is zacht aan de voeten. 

De vloer is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en dessins en kan – dankzij het gepatenteerde kliksysteem MasterclicPlus – eenvoudig gelegd worden.

Meister Puro

Meister Kurkvloer Puro is eveneens een natuurlijke vloer die iedere woonruimte een geheel eigen, warme en bovenal stijlvolle look geeft. Is wooncomfort een van de speerpunten voor het interieur dan is een Meister kurkvloer zéker de moeite waard om in overweging te nemen. 

De elasticiteit van de vloer geeft een natuurlijke vering en voelt daardoor prettig aan als je erop loopt. Verder is de vloer warm en zacht aan de voeten, geluid- en warme isolerend en verkrijgbaar in diverse afwerkingen. Gegarandeerd een vloer waar men lang plezier van heeft.

Meister Puro kurkvloer / Louis Tapis Bussum
Meister kurkvloer / Louis Tapis Bussum

Voordelen kurkvloer

Een kurkvloer heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van andere vloeren zoals een houten vloer. Hier de voordelen van kurkvloeren op een rijtje:

  • Licht
  • Duurzaam
  • Vochtbestendig
  • Natuurlijk materiaal
  • Thermische isolatie
  • Akoestische isolatie
  • Schokdempend
  • Brandvertragend
  • Hypoallergeen

 

Vloerverwarming

Kurkvloeren en vloerverwarming kunnen prima samengaan. Toch zijn er een aantal voorwaarden waar men aan moet voldoen en een aantal zaken waar men op moet letten.

Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.
Wicanders kurkvloer / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis Bussum

Wij hebben alle stalen van Meister kurkvloeren in onze parketspeciaalzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en bekijk alle eiken houten vloeren, visgraat motieven en pvc vloeren voordat u een keuze maakt. Onze interieurstylisten helpen u graag.

Wij leveren Meister vloeren onder andere in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.meister.com/nl/ voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: