Floorlife vloeren

Floorlife vloeren / Louis Tapis Bussum

Over Floorlife

FloorLife© is een specialist op het gebied van vloeren. De Floorlife vloerencollectie heeft een mooi aanbod van parket, laminaat en pvc vloeren. 

Deze fabrikant vernieuwd de collectie aansluitend op de nieuwe trends. Zo is er dus altijd een vloer die past bij het interieur van uw huis.

Collecties

De vloeren zijn onderverdeeld in

  • Floorlife Parket
  • Floorlife Laminaat
  • Floorlife PVC-stroken.

Floorlife houten vloer / Louis Tapis Bussum
Floorlife parket vloeren / Louis Tapis Bussum

Floorlife parket

Parket of hout is en blijft populair als vloer. Moderne parketvloeren hebben vaak een meerlaagse opbouw (lamelparket), zijn stabiel en hebben goede akoestische eigenschappen. 

Lamelparket klinkt iets minder hard dan een massief houten vloer. Hout of parket krijgt door de jaren heen een eigen karakter, het is een vloer die leeft. 

De Floorlife Parket collectie bestaat uit een scala aan sorteringen. Vraag onze parket specialist naar de mogelijkheden of samples.

Floorlife laminaat

Laminaatvloeren zijn veelzijdig en vaak is het onderscheid met een echte houten vloer moeilijk te maken. Floorlife Laminaat planken zijn trendy, tijdloos en hebben een sterke klikverbinding. Deze planken zijn snel en eenvoudig te leggen. 

De voordelen van een laminaatvloer? Relatief goedkoper dan hout, makkelijk in onderhoud, krasvast en makkelijk te reinigen. Een ideale vloer als er kinderen en huisdieren in huis rondlopen.

Floorlife laminaat vloer / Louis Tapis Bussum
Floorlife PVC stroken vloer / Louis Tapis Bussum

Floorlife PVC stroken

Een vloer die steeds populairder wordt: een PVC vloer. Niet voor niets want de mogelijkheden van PVC stroken zijn oneindig. Een PVC vloer lijkt net als laminaat heel sterk op een houten vloer. Je ziet een houten vloer, je voelt een houten vloer, maar het is een PVC vloer. 

De voordelen? Deze vloer is onderhoudsvriendelijk, krasvast en makkelijk te reinigen. De meest gangbare vorm van een PVC vloer is Dryback stroken. Deze vloer wordt verlijmd op de egalisatievloer. Floorlife PVC is ook verkrijgbaar als PVC click-stroken die los (of zwevend) gelegd worden. De PVC Click-vloer leg je gemakkelijk over een bestaande vloer en kan je eventueel ook meenemen bij een verhuizing.

Vloerverwarming & voordelen

Floorlife vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Vraag onze parketspecialisten naar de mogelijkheden.

Een parket, laminaat of PVC vloer van Floorlife zijn kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Floorlife VT Wonen / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis Bussum

Wij hebben alle vloersamples van Floorlife in onze parketspeciaalzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en bekijk alle eiken houten vloeren, visgraat motieven en pvc vloeren voordat u een keuze maakt. Onze woonexperts helpen u graag.

Wij leveren houten vloeren van Floorlife onder andere in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.floorlife.nl voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: