Luxaflex raambekleding

Luxaflex raambekleding / Louis Tapis Bussum

Over Luxaflex raambekleding

Luxaflex ontwikkelde circa zestig jaar geleden een compleet nieuw product voor raamdecoratie, namelijk aluminium horizontale jaloezieën. Het ging om een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium. 

Het product werd uiteindelijk onder de merknaam Luxaflex – rond 1951 – in Europa geïntroduceerd. Tegenwoordig biedt Luxaflex een complete lijn raamdecoratie en zonwering voor binnen en buiten!

Raamdecoratie

Luxaflex heeft een uitgebreide collectie raambekleding. De Luxaflex® producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van lichtechtheid en slijtvastheid. 

Zo produceren zij o.a. Duette shades, houten jaloezieën, twist rolgordijnen, horren, shutters, Silhouette shades, Plissé shades, Gordijnen, Horizontale jaloezieën, rolgordijnen, verticale jaloezieën (lamellen), vouwgordijnen, rolhorren, vaste horren, plisse hordeur en hordeuren.

Luxaflex raambekleding / Louis Tapis Bussum
Luxaflex duette shades / Louis Tapis Bussum

Duette® Shades

Luxaflex duettes, zoals de Duette Shades van Luxaflex ook wel genoemd worden, zijn verkrijgbaar in heel veel trendy stoffen en patronen. De honingraat structuur van duettes zorgt voor een subtiele filtering van het daglicht, het dempt het omgevingsgeluid, reguleert de temperatuur in de ruime en verlaagt het energieverbruik dankzij de isolerende werking. 

U heeft de keuze uit transparante, luchtdoorlatende of verduisterende duettes. Duettes zijn op maat verkrijgbaar en kan u ook op draai- en kiepramen monteren.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën van Luxaflex (ook wel houten Luxaflex genoemd) is een van de hardlopers van Luxaflex. Zeker de houten Luxaflex zwart wordt veel verkocht. Het is ook een prachtig product gemaakt van natuurlijke materialen. 

Houten Luxaflex zijn leverbaar in heel veel populaire trendkleuren en worden op maat gemaakt. Luxaflex gebruikt milieuvriendelijk (FSC-gecertificeerd) hout afkomstig van duurzame houtkap. 

Vraag onze medewerkers naar stalen en informatie.

Luxaflex houten jaloezieen / Louis Tapis Bussum
Luxaflex binnenzonwering / Louis Tapis Bussum

Twist® rolgordijnen

Met Twist rolgordijnen kan u op een flexibele manier het licht regelen. Deze duo rolgordijnen hebben afwisselend transparante en ondoorzichtige stroken en de stoffen overlappen elkaar indien gewenst zodat u totale privacy heeft. 

Twist duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, prints en materialen. 

Kom langs en laat u verrassen.

Shutters

Of het nu gaat om draai- kiepramen, hoge ramen, kleine ramen, brede ramen of ramen met een speciale vorm? Luxaflex heeft voor ieder raam wel passende shutters. 

Shutters zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en stijlen. Naast de traditionele uitvoering, een shutter met opdekscharnier en bedieningsstang, is het ook mogelijk om een strakke uitstraling te creëren. Vraag onze medewerkers om meer informatie.

Luxaflex Shutters / Louis Tapis Bussum
Luxaflex silhouette shades / Louis Tapis Bussum

Silhouette® Shades

Silhouette shades zijn stijlvol en elegant. Het zijn eigenlijk lamellen van stof met een lichtdoorlatend doek ervoor. Ze verdelen het licht prachtig mooi gelijkmatig over de ruimte en halen het felle licht weg. 

Ook Silhouette shades zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, dessins, looks en garens.

Plissé Shades

Plisse shades of plissés zijn strakke gordijnen die goed passen in ieder interieur. Ze passen op ieder raam of iedere deur en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, materialen en worden op maat gemaakt. 

Er zijn ook verduisterende plissés of juist lichtdoorlatende plissés.

Luxaflex plisse shades / Louis Tapis Bussum
Luxaflex gordijnen/ Louis Tapis Bussum

Gordijnen

Misschien niet iets waar u snel aan zou denken als u aan Luxaflex denkt. Maar ze maken wel degelijk gordijnen. De Luxaflex gordijnen collectie worden op maat gemaakt conform uw persoonlijke voorkeur. 

Zo zijn er open en transparante stoffen tot dichte, lichtwerende en zelfs verduisterende stoffen. Creëer exact het gewenste warme resultaat met de gordijnen van Luxaflex.

Horizontale jaloezieën

Het product waar dit merk groot mee werd: aluminium horizontale jaloezieën. Dit product spreekt voor zich. 

Kom langs in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Luxaflex horizontale jaloezieen / Louis Tapis Bussum
Luxaflex rolgordijnen / Louis Tapis Bussum

Rolgordijnen

Tijdloos en altijd stijlvol: rolgordijnen. Speciaal voor badkamers en keukens zijn er rolgordijnen die vocht- en stofwerend zijn. Zo blijven ze langer mooi. 

Ook voor dakramen heeft Luxaflex een grote collectie passende rolgordijnen. Mooie, tijdloze raamdecoratie op maat gemaakt.

Lamellen (verticale jaloezieën)

Lamellen of verticale jaloezieën geven een grote mate van privacy en u kunt de lichttoetreding optimaal regelen met deze lamellen. 

Dit product is verkrijgbaar in breedtes van 52 tot 127 mm en past in iedere ruimte in huis. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, slaapkamer of een ander vertrek. Ze maken een ruimte helemaal af!

Luxaflex lamellen / Louis Tapis Bussum
Luxaflex vouwgordijnen / Louis Tapis Bussum

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven een wat klassieke look aan een ruimte. Naast licht doorlatende vouwgordijnen zijn deze ook verkrijgbaar in verduisterende stoffen. 

En natuurlijk is er naast de handmatige bedienen een elektrische variant verkrijgbaar. 

Alle Luxaflex vouwgordijnen worden op maat gemaakt .

Horren en hordeuren

Het grote voordeel van horren is, dat u uw huis of de ruimte optimaal kan ventileren. Luxaflex levert horren voor ramen, deuren (hordeuren) en/of een schuifpui. U heeft de keuze uit plisségaas of vlakgaas en alle horren worden op maat gemaakt indien gewenst. 

Luxaflex heeft zelfs gaas dat pollen werend is, ideaal tegen hooikoorts! Er zijn verschillende producten verkrijgbaar waaronder de hordeur, plisse hordeur, rolhor of vaste hor.

Luxaflex hor en hordeuren / Louis Tapis Bussum
Luxaflex Indoor zonwering / Louis Tapis Bussum

Snel en eenvoudig plaatsen

Alle producten van Luxaflex zijn snel en eenvoudig te monteren. 

Ons advies is echter om dit door vakmensen te laten doen. Onze medewerkers van Louis Tapis Bussum helpen u graag.

Duurzaam en functioneel

Luxaflex producten zijn duurzaam en functioneel. Raambekleding of raamdecoratie  van dit merk is op maat gemaakt en u kan kiezen voor innovatieve bedieningsmethoden.

Louis Tapis Bussum

Wij hebben stalen van Luxaflex raamdecoratie in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij leveren raambekleding van Luxaflex onder andere in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.luxaflex.nl voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: