Louis de Poortere vloerkleden, tapijt en traplopers

Louis de Poortere vloerbedekking / Louis Tapis Bussum

Over Louis de Poortere

Het Belgische bedrijf Louis de Poortere is een bekende naam in de branche. Naast de vloerkleden produceren zij ook traplopers en vloerbedekking en zijn sinds 1859 gevestigd in Kortrijk. Louis de Poortere zette het gelijknamige bedrijf zelf op en wilde innovatieve producten maken en nieuwe markten verkennen. 

Hij startte met design vloerkleden met oriëntaalse dessins die gelijk een succes waren op de Britse markt. Tegenwoordig zijn deze vloerkleden nog steeds een hit. Maar ook vloerbedekking en traplopers van Louis de Poortere zijn populair.

Louis de Poortere vloerkleden

De vloerkleden van Louis de Poortere geven ieder interieur een geheel eigen look. De collecties zijn uiteenlopend en spreken een groot publiek aan. Iedere collectie heeft een herkenbaar dessin en is verkrijgbaar in diverse kleurstellingen. Hier een overzicht van de verschillende collecties: – Antiquarian collectie – Atlantic collectie – Fading World collectie – Gallery collective – Mad Men collective – Palazzo collective – Sari collective – Splendore Di Venezia collective – Vintage collective – Waves collective – W-collectie (original Wilton rugs)

Louis de Poortere vloerbedekking / Louis Tapis Wooninrichters Bussum
Louis de Poortere / Louis Tapis Bussum

Samenwerking

Het bedrijf is samenwerkingen aangegaan met diverse partijen. Dit heeft geresulteerd in een viertal aparte collecties namelijk:

  • Romo by Louis de Poortere (een samenwerking met het Britse merk Romo)
  • Villa Nova by Louis de Poortere
  • Children rugs by Louis de Poortere
  • Christian Fischbacher (een samenwerking met het Zwitserse bedrijf van de familie Fischbacher)

Traplopers, tapijt, vloerbedekking

Louis de Poortere traplopers zijn een kunstwerk op zich. Kwaliteit die een levenslang meegaat en patronen, dessins en kleuren die nooit gaan vervelen.

Er zijn een drietal collecties (San Lorenzo, Wilton en de Haute Couture collectie). En er is ook een volledig op maat programma, genaamd Less Tissés. 

Tapijt / vloerbedekking
Zoekt u een tapijt of vloerbedekking dat luxe en kwaliteit uitademt? Dan is de keuze voor vloerbedekking van dit merk snel gemaakt. Prachtige collectie met stuk voor stuk prachtige kleuren en dessins. Er zijn vier collecties te weten: 

– Haute Couture Design
– Haute Couture Design XL
– Wiltons collectie
– Tailor Made collectie (vloerkleden gemaakt van kamerbreed tapijt)

Louis de Poortere trapbekleding / Louis Tapis Bussum
Louis de Poortere tapijt / Louis Tapis Bussum

Woonstijl

Met een ruime keuze in luxe tapijten, vloerkleden en traplopers heeft Louis de Poortere veel collecties die aansluiten bij uw persoonlijke woonstijl. De producten geven uw interieur een luxueuze uitstraling.

Laat u verrassen door alle mogelijkheden en kom langs in onze winkel.

Vloerverwarming & onderhoud

Tapijt en vloerkleden van Louis de Poortere zijn geschikt voor vloerverwarming- en koelingssystemen. 

Het onderhoud van tapijt, vloerbedekking en vloerkleden is eenvoudig. Regelmatig stofzuigen is in de regel genoeg. Behandel eventuele vlekken zo snel mogelijk (let op: mocht u een lauwwarme, natte doek gebruiken, dep dan de vlek. Ga niet wrijven, dit maakt het erger). 

De levensduur verlengt u door met name de luchtvochtigheid op peil te houden (60-70%). Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een plantenspuit (verstuiver).

Louis de Poortere vloerbedekking / Louis Tapis Bussum
Louis de Poortere kamerbreed tapijt / Louis Tapis Bussum

Snel en eenvoudig plaatsen

Het leggen van vloerbedekking / tapijt of tapijttegels is vakwerk . U kunt dit uiteraard zelf doen. Er zijn diverse instructievideo’s vindbaar online. Ons advies is echter om dit door vakmensen te laten leggen. Onze medewerkers van Louis Tapis Bussum helpen u graag.

Louis Tapis Bussum

Wij hebben stalen van Louis de Poortere vloerkleden, tapijt of vloerbedekking en traplopers in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag. Wij leveren de producten van Louis de Poortere onder andere in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist. Ga naar www.louisdepoortere.be voor meer informatie over dit merk.
Andere merken / producten in ons assortiment: