Cinzento vloeren

Cinzento massief houten vloeren / Louis Tapis Bussum

Over Cinzento

Cinzento Custom Made® is een Nederlandse producent van exclusieve houten vloeren. Het unieke aan dit merk is dat het hele proces van aanvraag tot aan uitvoering in Nederland wordt gedaan. 

Cinzento heeft het hele afwerkingsproces van hout in eigen hand. Hierdoor kunnen zij een houten vloer naar wens produceren. 

Uw droomvloer helemaal op maat gemaakt. Dit is uniek!

Exclusieve houten vloeren

Cizento vloeren zijn op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de klant.

De gerealiseerde vloeren zijn o.a. visgraat vloeren, plankenvloeren en parketvloeren in diverse afwerkingen waaronder gerookt, geolied, kleur geolied, fijn bezaagd en ga zo maar door. 

 Cinzento vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, vergrijsd, wit en meer.

Cinzento visgraat vloer zwart / Louis Tapis Bussum
Cinzento 3-laags massief houten vloeren / Louis Tapis Bussum

Houten vloer op maat

De op maat gemaakte vloeren zijn stuk voor stuk gemaakt van natuurlijke materialen. Dat geeft ieder interieur een mooie, sfeervolle en rustige sfeer. 

Hout is ook een duurzaam product en een duurzame basis voor uw interieur. Houten vloeren van dit merk gaan dan ook uw leven lang mee.

Met het label 100% Pure Wood garandeert Cinzento dat hun houten vloeren niet voortkomen uit massaproductie. Zij controleren het productieproces en staan voor een kwaliteitsproduct.

FSC®-gecertificeerde producten

Vrijwel alle producten van Cinzento zijn FSC®-gecertificeerde producten die komen uit verantwoord bosbeheer. 

Door te kiezen voor Cinzento vloeren draagt u uw steentje bij aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier en aan de bescherming van gezonde bossen wereldwijd.

Cinzento staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij werken met gecertificeerde producten en letten bij alle facetten tijdens het productieproces op het effect voor mens en milieu.

Cinzento visgraat vloer / Louis Tapis Bussum
Cinzento houten visgraat / Louis Tapis Bussum

Voordelen houten vloer

Een houten vloer heeft een aantal voordelen, namelijk:
  • Duurzaam
  • Sfeervol
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Tijdloos
  • Milieubewust
  • Geschikt voor vloerverwarming

Vloerverwarming

De vraag of een houten vloer samengaat met vloerverwarming wordt bijna dagelijks aan ons gesteld. Het antwoord? Ja, dat kan. 

Wel is het zo dat een PVC vloer of een tegelvloer in de regel sneller warm wordt dan een houten vloer. De snelheid waarmee een houten vloer opwarmt ligt aan de warmteweerstand-coëfficiënt. Massieve vloeren hebben een hogere coëfficiënt en worden minder snel warm dan de twee-laags houten vloeren die tegenwoordig veel geproduceerd worden. 

Dit type houten vloer is geschikt voor vloerverwarming.

Cinzento visgraat vloer / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis Bussum

Wij hebben alle stalen van Cinzento houten vloeren in onze parketspeciaalzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en bekijk alle eiken houten vloeren, visgraat motieven en pvc vloeren voordat u een keuze maakt. Onze woonexperts helpen u graag.

Wij leveren Cinzento vloeren onder andere in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.cinzento.nl voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: