Laminaatvloer

Tarkett laminaat Louis Tapis bussum

Nét echt hout ...

Laminaat is, net als een houten vloer, erg gewild. In onze showroom vindt u laminaatvloeren in diverse soorten, kleuren, materialen en merken. Alleen A-kwaliteit voor de beste prijs.

Dankzij de harde toplaag is laminaat erg goed bestand tegen krassen en deuken. Door de toplaag “embossed in register” te maken, hebben deze laminaat vloeren een natuurlijke tekening en voelt het aan als echt hout.

Voordelen laminaat

Laminaat is zeer geschikt voor de diverse ruimtes in een woning. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of kinderkamer; laminaat past overal. 

De voordelen? Laminaat is gemakkelijk in onderhoud omdat de vloer alleen schoon gemaakt hoeft te worden. Lakken, oliën, schuren en andere onderhoudswerkzaamheden zijn niet nodig.

Ambiant laminaat Louis Tapis bussum
Douwes Dekker laminaat Louis Tapis bussum

Ondervloer

Een goede ondervloer is belangrijk bij een laminaatvloer. En iedere situatie vraagt weer om een andere ondervloer.

Zeer belangrijk zijn tegenwoordig de geluidsnormen, in appartementen moeten ondervloeren worden geplaatst die een 10dB geluidsreductie kunnen waarborgen. Heeft u vragen hierover, schroom niet en bel of kom langs. Wij helpen u uiteraard graag bij de keuze voor de juiste ondervloer.

Onderhoud & merken

Iedere vloer heeft onderhoud nodig, daarvoor zijn de verschillende middelen verkrijgbaar bij Louis Tapis. Het gebruik van de juiste middelen voor uw laminaat verlengt de levensduur van uw vloer! 

Douwes Dekker laminaat Louis Tapis t Gooi
Douwes Dekker laminaat Louis Tapis wooninrichting bussum

Merken

Louis Tapis Hout heeft diverse topmerken in huis. Wij leveren laminaat-vloeren van Douwes Dekker, Ambiant en Tarkett.

Laminaat kopen?

Bent u in regio t Gooi (Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes e.o.) op zoek naar een laminaat? In onze interieurzaak in Bussum kunt u laminaatvloeren vergelijken, bekijken en uitzoeken. 

Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen. Bel ons of mail ons voor een afspraak.

Tarkett laminaat Louis Tapis wooninrichting bussum
Tarkett laminaat Louis Tapis t Gooi
Louis Tapis levert laminaat o.a. in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Naast laminaat vloeren leveren wij ook tapijt /vloerbedekking, zonwering, gordijnen, raamdecoratie, vinyl vloeren, kurkvloeren en lamelparket / multiplank. 

Kom langs en laat u verrassen.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAP-RENOVATIE