Kurkvloer

Wicanders kurkvloer louis tapis wooninrichting bussum

Toepassingen kurk

Een kurkvloer is momenteel weer helemaal in. 

Kurkvloeren zijn in diverse patronen en kleuren leverbaar en zijn standaard voorzien van een lak- of olielaag.

Deze vloeren zijn geschikt voor verschillende ruimtes in huis zoals de slaapkamer, woonkamer, gang en toilet. Het is zelfs mogelijk om een kurkvloer in vochtige ruimtes zoals de badkamer te plaatsen. Een kurkvloer kan goed tegen water. 

Naast woningen zie je kurkvloeren ook veel in winkelpanden en kantoorruimtes. 

 

Voordelen kurkvloeren

Een kurkvloer heeft verschillende voordelen. Zo zijn deze vloeren geluidsarm en voelen ze warm aan. Aangezien kurk een natuurproduct is, zorgt het voor een unieke sfeer in huis en heeft het een isolerende werking. 

Kurk is daarnaast veerkrachtig en absorbeert eventuele schokken, is goed bestand tegen vocht en heeft een antistatische werking.

Verder zijn deze vloeren volledig gemaakt van een natuurlijk materiaal. Daardoor is deze vloer duurzaam en milieuvriendelijk. 

Wicanders kurkvloer louis tapis gooi
meister kurkvloer louis tapis wooninrichting bussum

Onderhoud & merken

Het natuurproduct kurk heeft een antistatische werking. Het trekt geen stof aan. Daarnaast wordt een kurkvloer vaak voorzien van een beschermende laag zoals olie of lak. Hierdoor trekt eventueel vuil niet in de vloer. Een kurkvloer is daarom erg onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. 

Louis Tapis heeft diverse topmerken in huis. Wij leveren kurkvloeren van o.a. Wicanders en Meister.

Kurkvloer kopen?

Bent u in regio t Gooi (Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes e.o.) op zoek naar een kurkvloer? In onze interieurzaak in Bussum kunt u kurkvloeren vergelijken, bekijken en uitzoeken. 

Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen. Bel ons of mail ons voor een afspraak.

Wicanders kurkvloeren louis tapis wooninrichters bussum
Wicanders kurkvloer / Louis Tapis Bussum
Louis Tapis levert kurkvloeren o.a. in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Naast kurkvloeren leveren wij ook tapijt /vloerbedekking, zonwering, gordijnen, raamdecoratie, vinyl vloeren, Laminaat en lamelparket / multiplank. Kom langs en laat u verrassen.

Kom langs en laat u verrassen.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAP-RENOVATIE