Traprenovatie

Hollandse vloeren / Louis Tapis Bussum

Tips trap renoveren

Past de trap niet meer bij de rest van het interieur? Is het materiaal op de treden versleten? Of zijn de kleuren vervaagd? Dan is traprenovatie een goede optie. Traprenovatie is hot. We zien het in de meeste woonprogramma’s op tv terugkomen. De stijlen zijn heel verschillend voor zowel een open trap als een dichte trap.

Voordelen traprenovatie
Met een vrij simpele ingreep kan u de trap eenvoudig moderniseren. Dit geeft gelijk een hele andere uitstraling aan uw huis. Naast de traptreden renoveren kan u ook kiezen voor een nieuwe trapleuning en eventueel trapverlichting.

Dichte trap renoveren

De meeste huizen in Nederland hebben een dichte trap. Er zijn diverse mogelijkheden om een dichte trap de renoveren. De meest bekende is de overzettrede waarbij ook stootborden worden gebruikt om de tussenstukken dezelfde uitstraling te geven als de traptreden. 

U kunt vaak kiezen uit diverse materialen waaronder houtstructuren, leer, staal, vinyl of textiel

Natural Wood traprenovatie Louis Tapis t gooi
Meister hout Louis Tapis Bussum

Open trap renoveren

Een open trap geeft een ruimtelijk gevoel. Vaak is het ook een soort eyecatcher in huis. Heeft u een open trap in huis en wilt u deze laten renoveren? Dat kan. Er zijn diverse opties, als volgt:

– Open trap enkelzijdig bekleden (alleen de bovenzijde).
– Open trap dubbelzijdig bekleden (onder- en bovenzijde)

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Afwerking & merken

Om de nieuwe look van de trap door te trekken als geheel kan u overwegen om ook de trapleuning, de stootborden, trapverlichting, zijafwerking et cetera mee te nemen in de renovatie. Wilt u hier meer over weten? Dan kunnen onze medewerkers u verder helpen.

Traprenovatie wordt geleverd door een aantal verschillenden merken. Bij ons in de winkel vindt u prachtige producten van o.a. het Duitse Trenovo en Natural Wood. Maar een traploper van tapijt of een trap renoveren met vloerbedekking is nog altijd veel gevraagd en tijdloos.

traprenovatie louis Tapis Bussum
Louis de poortere trap bekleden louis tapis bussum

Traprenovatie kosten

De kosten om het geheel een compleet nieuwe look te geven lopen echt heel erg uiteen. Gaat het alleen om overzettreden? Of wilt u ook de trapverlichting, trapleuning en/of stootborden vervangen. 

U kunt zich voorstellen dat de kosten in het laatste geval hoger zijn. Ons advies is om eerst langs te komen in de winkel. Na overleg heeft u een goed overzicht van de kosten. U kunt dan vervolgens besluiten of u alles of slechts een deel laat uitvoeren. Wij helpen u graag!

Wij hebben de producten voor een prachtige traprenovatie in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen.

Traprenovatie regelen?

Zoekt u producten om uw trap te renoveren in de regio Bussum, Naarden, Hilversum, Huizen, Blaricum, Laren (kortom t Gooi)? Kom dan langs in onze winkel in Bussum. Daar kunt u traprenovatie producten bekijken, vergelijken en uitzoeken. 

Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij helpen u graag.

Louis de poortere trap renoveren louis tapis bussum
Trenovo overzettreden trap/ Louis Tapis Bussum
Louis Tapis regelt traprenovatie o.a. in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Naast traprenovatie vindt u in onze winkel in Bussum ook tapijt, vloerbedekking, gordijnen, zonwering, raamdecoratie, vinyl vloeren en houten vloeren. Kom langs en laat u verrassen.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAP-RENOVATIE