Gordijnen

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

Gordijnen, vitrage of in-betweens

Gordijnen maken een woning helemaal af. Het geeft een knusse, warme en gezellige uitstraling mits het natuurlijk past bij de rest van het interieur. Louis Tapis in Bussum is gespecialiseerd in wooninrichting. In onze interieurwinkel hebben wij een uitgebreid assortiment gordijnen van bekende A-merken. Wilt u gordijnen kopen, bestellen, op maat laten maken of op laten meten? Kom langs in onze woonwinkel in Bussum. We helpen u graag.Raamdecoratie kiezen is nog niet zo makkelijk. De keuze is vaak enorm uitgebreid en de trends op het gebied van gordijnen, vitrage en in betweens zijn non-stop in beweging. Onze interieurstylinsten houden deze trends nauw in de gaten. Zo kunnen ze u het beste advies geven op het gebied van raamdecoratie en wat past bij uw (nieuwe) interieur.

Raamdecoratie bestellen

Het liefst bestelt men gordijnen bestellen die passen bij de sfeer van het huis. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende stoffen, kleuren en ophangsystemen. Welk systeem het beste past in uw huis hangt af van de gordijnen die u kiest. 

Wij hebben gordijnen van bekende merken als Kobe International, Artelux, Headlam, JAB, Eijffinger, ADO, Silvera, Johan van den Acker en B&M en een grote Luxaflex® showroom. Stuk voor stuk merken die gordijnen en raamdecoratie van topkwaliteit leveren. Ieder merk heeft verschillenden dessins, materialen, afwerkingen en kleuren. De stalen zijn aanwezig in onze winkel. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum

Juiste gordijnen kiezen

Het belangrijkste bij het kiezen van de juiste gordijnen is dat deze passen bij uw interieur. Is de inrichting klassiek, strak, modern, romantisch, Scandinavisch of heeft het een andere stijl? Match dan de gordijnen met de meubelen, de vloer en natuurlijk de kleur op de wanden. 

Bij twijfel zeggen wij altijd: kom langs! Neem eventueel een foto van het interieur mee, zodat wij gericht advies kunnen geven.

 

Gordijnen kopen?

Zoekt u gordijnen in de regio Bussum, Naarden, Hilversum, Huizen, Blaricum, Laren (kortom t Gooi)? Kom dan langs in onze winkel in Bussum. 

In onze showroom kunt u gordijnen bekijken, vergelijken en uitzoeken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij helpen u graag.

Eijffinger gordijnen Louis Tapis
Eijffinger gordijnen Louis Tapis Gooi e.o.
Louis Tapis levert gordijnen o.a. in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Naast gordijnen vindt u in onze winkel in Bussum ook tapijt, vloerbedekking, zonwering, raamdecoratie, vinyl vloeren en houten vloeren. Kom langs en laat u verrassen.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAP-RENOVATIE