Gordijnen

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

Gordijnen, vitrage of in-between gordijnen

Gordijnen maken een woning helemaal af. Ze geven een knusse, warme en gezellige uitstraling mits het natuurlijk past bij de rest van het interieur. Louis Tapis in Bussum is gespecialiseerd in wooninrichting. In onze interieurwinkel hebben wij een uitgebreid assortiment gordijnen van bekende A-merken. Wilt u gordijnen kopen, bestellen, op maat laten maken of op laten meten? Kom langs in onze woonwinkel in Bussum. We helpen u graag. Raamdecoratie kiezen is nog niet zo makkelijk. De keuze is vaak enorm uitgebreid en de trends op het gebied van gordijnen, vitrage en in between gordijnen zijn non-stop in beweging. Onze interieurstylisten houden deze trends nauw in de gaten. Zo kunnen ze u het beste advies geven op het gebied van raamdecoratie en wat past bij uw (nieuwe) interieur.

Gordijnen bestellen

Het liefst bestelt men raambekleding die past bij de sfeer van het huis. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende stoffen, kleuren en ophangsystemen. Welk systeem het beste past in uw huis hangt af van de keuze die u maakt. 

Wij hebben gordijnen van bekende merken als Kobe International, Artelux, Headlam, JAB, Eijffinger, ADO, Silvera, Johan van den Acker en B&M en een grote Luxaflex® showroom. Stuk voor stuk merken die raamdecoratie van topkwaliteit leveren. Ieder merk heeft verschillenden dessins, materialen, afwerkingen en kleuren. De stalen zijn aanwezig in onze winkel. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

Juiste gordijnen kiezen

Het belangrijkste bij het kiezen van de juiste gordijnen is dat deze passen bij uw interieur. Is de inrichting klassiek, strak, modern, romantisch, Scandinavisch of heeft het een andere stijl? Match dan de raamdecoratie met de meubelen, de vloer en natuurlijk de kleur op de wanden. 

Bij twijfel zeggen wij altijd: kom langs! Neem eventueel een foto van het interieur mee, zodat wij gericht advies kunnen geven.

 

Gordijnen kopen?

Zoekt u gordijnen in de regio Bussum, Naarden, Hilversum, Huizen, Blaricum, Laren (kortom t Gooi)? Kom dan langs in onze winkel in Bussum. 

In onze showroom kunt u gordijnen bekijken, vergelijken en uitzoeken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij helpen u graag.

Eijffinger gordijnen Louis Tapis
Eijffinger gordijnen Louis Tapis Gooi e.o.
Louis Tapis levert gordijnen o.a. in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Naast gordijnen vindt u in onze winkel in Bussum ook tapijt en vloerbedekking, zonwering, raamdecoratie, vinyl vloeren, kurkvloeren, PVC vloeren en houten vloeren. Kom langs en laat u verrassen.

De juiste gordijnen kopen? Hier tips.

Waar kun je het beste gordijnen kopen?

Gordijnen kun je het beste kopen in een woonwinkel of interieurspeciaalzaak. Daar hebben ze alle stalen op voorraad en weet je zeker dat je gordijnen, vitrage of in-betweens koopt waar je jarenlang plezier van hebt. In onze winkel in Bussum heb je een ruime keuze aan gordijnen, overgordijnen, verduisterende gordijnen, vitrage en in-between gordijnen in alle denkbare kleuren en materialen. Gordijnen in regio Hilversum of gordijnen in ’t Gooi kopen? Ook voor gordijnen op maat in Hilversum of voor gordijnen op maat in het Gooi ben je bij ons uiteraard aan het juiste adres. We helpen je graag!

Hoe kies ik de kleur voor mijn gordijnen?

De juiste raamdecoratie voor de living kiezen, kan al lastig zijn. Laat staan de juiste kleur voor je gordijnen. Hier de tips voor het kiezen van de juiste kleur gordijnen. Stem de gordijnen af bij de kleur van de vloer en de kleur van de muren. Zorg dat je donkere en lichte kleuren meeneemt in je kleurenpalet. Kies bijv. voor donkere gordijnen bij een witte muur of juist andersom. Ook kan je kiezen voor ton-sur-ton; met andere woorden kies voor dezelfde kleur gordijnen als de muur waar je ze ophangt. Dit geeft rust en geeft een mooie vlakverdeling. Natuurlijk is de sfeer van de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte bepalend. Bij een moderne woonkamer kies je waarschijnlijk voor andere kleuren dan een industriële look of romantische sfeer in de living. Vraag onze interieurstylisten naar de mogelijkheden en laat je adviseren. We helpen je graag.

Wat is het verschil tussen vitrage en in between gordijnen?

Een veelgestelde vraag in onze woonwinkel is wat het verschil is tussen vitrage en inbetween gordijnen. Beiden zijn toch gemaakt van lichte stoffen? Dat klopt! Vitrage wordt gemaakt van een transparante, dunne stof. Het doel van vitrage is om het zonlicht tegen te houden en toch het zicht naar buiten te houden. Inbetween gordijnen (kort inbetweens genoemd) zijn ook lichtdoorlatend, maar zitten qua stofdikte tussen gordijnen en vitrage in. Bij de productie van inbetween gordijnen zorgt de dikkere weving ervoor dat deze gordijnen wel licht doorlaten, maar dat je niet naar binnen kunt kijken. De ideale oplossing als vitrage plus overgordijnen niet passen in de ruimte.

Eijffinger in-between gordijnen Spirit

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE