PVC vloeren

Coretex PVC vloer Louis Tapis Bussum

Legsystemen

PVC vloeren zijn tegenwoordig weer helemaal in. Ze zijn tijdloos, onderhoudsarm en slijtvast. Ideaal.

Een PVC vloer (stroken en tegels) is leverbaar in diverse legsystemen zoals Full PVC, click en dryback vloeren. Met dryback bedoelen we dat de PVC strook of tegel direct op de ondervloer wordt verlijmd. Nadeel hiervan is dat de vloer niet ‘verhuisbaar’ is. Het click legsysteem werkt net als bij laminaat. 

Het grote voordeel van een Full PVC clickvloer is dat deze vloer ‘zwevend’ gelegd wordt en u de vloer, indien gewenst, mee kunt verhuizen.

Voordelen PVC vloer

PVC vloeren zijn waterbestendig, gaan goed samen met vloerverwarming, zijn flexibel en makkelijk te leggen. Daarnaast past deze vloer in vrijwel elke ruimte van een woning, ook de natte ruimtes zoals de badkamer of het toilet. 

Flexibel
Een PVC vloer is heel erg flexibel qua ontwerp en installatie. De tegels en stroken kunnen in allerlei dessins, kleuren en legpatronen gecombineerd worden.

Tarkett PVC vloer / Louis Tapis Bussum
Tarkett PVC vloer Louis Tapis Bussum

Ondervloer

Een goede ondervloer is belangrijk bij PVC vloeren. En iedere situatie vraagt weer om een andere ondervloer.

Zeer belangrijk zijn tegenwoordig de geluidsnormen, in appartementen moeten ondervloeren worden geplaatst die een 10dB geluidsreductie kunnen waarborgen. Heeft u vragen hierover, schroom niet en bel of kom langs. Wij helpen u uiteraard graag bij de keuze voor de juiste ondervloer.

Onderhoud

Iedere vloer heeft onderhoud nodig, daarvoor zijn de verschillende middelen verkrijgbaar bij Louis Tapis. Het gebruik van de juiste middelen voor uw PVC verlengt de levensduur van uw vloer! 

Tarkett PVC vloer Louis Tapis t Gooi
Coretex PVC vloer Louis Tapis t Gooi

Merken

Wij leveren PVC vloeren van: Douwes Dekker, JAB, Quick-Step, Ambiant, Tarkett, Belakos en Coretex.

PVC vloer kopen?

Zoekt u – in regio t Gooi (Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes e.o.) – een PVC vloer? In onze interieurzaak in Bussum kunt u PVC-vloeren vergelijken, bekijken en uitzoeken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen. 

Bel ons of mail ons voor een afspraak.

Tarkett PVC vloer Louis Tapis interieurzaak Bussum
Tarkett PVC visgraat Louis Tapis Bussum
Louis Tapis levert PVC vloeren o.a. in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Naast PVC vloeren leveren wij ook tapijt /vloerbedekking, zonwering, gordijnen, raamdecoratie, vinyl vloeren, kurkvloeren, laminaat en lamelparket / multiplank. 

Kom langs en laat u verrassen.

De beste PVC vloer? Hier de tips.

Waar goede PVC vloer kopen?

Je koopt een goede PVC vloer het liefst in een woonwinkel of bij een vloeren-speciaalzaak. Dan weet je zeker dat je een PVC vloer krijgt van A-kwaliteit die nog jaren meegaat. Zoek je een PVC vloer in regio Hilversum of regio het Gooi? Kom dan langs in onze showroom in Bussum. Wij hebben daar alle soorten, maten en materialen liggen van de beste merken zoals Douwes Dekker, Ambiant, Tarkett, Quick-Step, Belakos, COREtec, Beautifloor en INTR Living Interiors.

Wat is de mooiste PVC vloer?

De mooiste PVC vloer? Dat is een hele persoonlijke keuze. Kies je voor een PVC vloer in visgraat motief? Hongaarse Punt? Lichte of donkere houtlook? Betonlook? Of iets anders? Alles is mogelijk. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende dessins en kleuren. Onze interieurstylisten helpen je graag. De vloer is toch de basis van je interieur en niet iets dat je zo maar vervangt. Wij helpen je graag bij de mooiste PVC vloer uitzoeken!

Wat zijn de nadelen van een PVC vloer?

Een PVC vloer heeft meer voordelen dan nadelen, maar als we de nadelen van een PVC vloer in de woonkamer zouden moeten noemen dan zijn het deze: 1) Een goede PVC vloer is niet altijd goedkoop. Goedkoop is duurkoop geldt ook voor PVC vloeren. 2) Zelf leggen vs. laten leggen. Een PVC vloer goed leggen vraagt wel enige vaardigheid. Ben je niet handig, dan is onze tip om de vloer te laten leggen. 3) Realiseer je wel dat de look en feel van PVC wel anders is dan een echte houten vloer of een echte betonvloer. De look is er wel, de beleving van PVC is anders. Tot zover de nadelen van een PVC vloer in de living.

Hoe krasbestendig is een PVC vloer?

Deze vraag krijgen we veel in onze winkel: Hoe krasvast is een PVC vloer? Het antwoord is dat een PVC vloer een toplaag heeft die wel krasbestendig is, maar niet krasvast. Staan er objecten in huis met scherpe kanten, hoeken of iets anders dan kunnen deze wel degelijk krassen maken in een PVC vloer. Maar dit geldt voor eigenlijk alle vloeren. Ons advies? Met de nodige voorzorgsmaatregelen voorkom je krassen op een vloer. Denk hierbij aan een goede inloopmat (zowel buiten als eventueel ook binnen), gebruik viltjes onder meubelen, schuif niet met spullen en voorwerpen, maar til ze op, et cetera. Zo houd je een vloer lang goed en zoveel mogelijk krasvrij.

Tarkett PVC vloer Louis Tapis interieurzaak Bussum

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAP-RENOVATIE