PVC vloeren

Coretex PVC vloer Louis Tapis Bussum

Legsystemen

PVC vloeren zijn tegenwoordig weer helemaal in. Ze zijn tijdloos, onderhoudsarm en slijtvast. Ideaal.

Een PVC vloer (stroken en tegels) is leverbaar in diverse legsystemen zoals Full PVC, click en dryback vloeren. Met dryback bedoelen we dat de PVC strook of tegel direct op de ondervloer wordt verlijmd. Nadeel hiervan is dat de vloer niet ‘verhuisbaar’ is. Het click legsysteem werkt net als bij laminaat. 

Het grote voordeel van een Full PVC clickvloer is dat deze vloer ‘zwevend’ gelegd wordt en u de vloer, indien gewenst, mee kunt verhuizen.

Voordelen PVC vloer

PVC vloeren zijn waterbestendig, gaan goed samen met vloerverwarming, zijn flexibel en makkelijk te leggen. Daarnaast past deze vloer in vrijwel elke ruimte van een woning, ook de natte ruimtes zoals de badkamer of het toilet. 

Flexibel
Een PVC vloer is heel erg flexibel qua ontwerp en installatie. De tegels en stroken kunnen in allerlei dessins, kleuren en legpatronen gecombineerd worden.

Tarkett PVC vloer Louis Tapis Bussum

Ondervloer

Een goede ondervloer is belangrijk bij PVC vloeren. En iedere situatie vraagt weer om een andere ondervloer.

Zeer belangrijk zijn tegenwoordig de geluidsnormen, in appartementen moeten ondervloeren worden geplaatst die een 10dB geluidsreductie kunnen waarborgen. Heeft u vragen hierover, schroom niet en bel of kom langs. Wij helpen u uiteraard graag bij de keuze voor de juiste ondervloer.

Onderhoud

Iedere vloer heeft onderhoud nodig, daarvoor zijn de verschillende middelen verkrijgbaar bij Louis Tapis. Het gebruik van de juiste middelen voor uw PVC verlengt de levensduur van uw vloer! 

Tarkett PVC vloer Louis Tapis t Gooi
Coretex PVC vloer Louis Tapis t Gooi

Merken

Wij leveren PVC vloeren van: Douwes Dekker, JAB, Quick-Step, Ambiant, Tarkett, Belakos en Coretex.

PVC vloer kopen?

Zoekt u – in regio t Gooi (Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes e.o.) – een PVC vloer? In onze interieurzaak in Bussum kunt u PVC-vloeren vergelijken, bekijken en uitzoeken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen. 

Bel ons of mail ons voor een afspraak.

Tarkett PVC vloer Louis Tapis interieurzaak Bussum
Tarkett PVC visgraat Louis Tapis Bussum
Louis Tapis levert PVC vloeren o.a. in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Naast PVC vloeren leveren wij ook tapijt /vloerbedekking, zonwering, gordijnen, raamdecoratie, vinyl vloeren, kurkvloeren, laminaat en lamelparket / multiplank. 

Kom langs en laat u verrassen.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAP-RENOVATIE