Tarkett laminaat

Douwe Dekker Galant visgraat laminaat / Louis Tapis Bussum

Over Tarkett

Het merk Tarkett doet er alles aan om klanten de meest optimale beleving qua vloeren te bieden waarbij het welzijn van mensen en respect voor het milieu centraal staan. 

Tarkett vloeren zijn duurzame, innovatieve vloeren van topkwaliteit. Tarkett heeft diverse producten in het assortiment waaronder Houten vloeren, vinyl, linoleum, tapijt / vloerbedekiing, vloerkleden (op maat) en laminaat.

Laminaat vloeren

De Tarkett laminaat collectie bestaat uit moderne, eigentijdse vloeren en zijn verkrijgbaar in diverse dessins. Ook hier is laminaat – dankzij een speciale relieftechniek – nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. De productie vindt plaats in Duitsland. 

Tarkett laminaat is goed bestand tegen krassen, strepen en vlekken en dankzij een simpel 2-lock-kliksysteem gemakkelijk te leggen zonder lijm.

Douwe Dekker spontaan laminaat / Louis Tapis Bussum
Douwe Dekker galant laminaat / Louis Tapis Bussum

Collecties

Laminaat van Tarkett past in iedere leefruimte waaronder de hal, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamers en/of thuiskantoor. De vloeren zijn onderverdeeld in vijf collecties, namelijk:

  • Lamin’Art
  • Loft
  • Long Boards
  • Vintage en
  • Woodstock. Dé favoriet sinds jaren: de Woodstock collectie gemaakt van eiken. Dankzij de speciale reliëftechniek heeft dit laminaat een natuurlijke uitstraling waarbij de houtnerf extra opvalt. Het warme karakter van hout is duidelijk zichtbaar in deze collectie.

Lamin’Art

De Lamin’Art collectie is een geheel van kunstzinnige dessins waarmee je een duidelijk statement maakt. Een mooi geheel van nieuw uitgebrachte klassiekers en zwart-wit dessins. Voor wie durft!

Douwe Dekker spontaan laminaat / Louis Tapis Bussum
Douwes Dekker laminaatvloer Sympathiek/ Louis Tapis Bussum

Loft

Een speciale collectie waarbij de steeneffecten centraal staan. Laminaat in een geheel eigen sfeer van betonblokken of klassieke leisteentegels. Verrassend, licht en uniek.

Long Boards

De Long Boards collectie van Tarkett is gemaakt van met name klassieke houtsoorten. Met de vintage uitstraling en de extra lange plankmaat lijkt de woonkamer meteen groter.

Douwe Dekker laminaat elegant / Louis Tapis Bussum
Douwe Dekker laminaatvloer galant / Louis Tapis Bussum

Vintage

Een unieke collectie houten vloeren met een verweerde en/of gerecyclede look. De dessins kenmerken zich door opvallende barstjes en knoesten en geven dit laminaat een nostalgisch tintje.

Woodstock

Dé favoriet sinds jaren: de Woodstock collectie gemaakt van eiken. Dankzij de speciale reliëftechniek heeft dit laminaat een natuurlijke uitstraling waarbij de houtnerf extra opvalt. Het warme karakter van hout is duidelijk zichtbaar in deze collectie.

Douwes Dekker laminaat vloer woning / Louis Tapis Bussum
Douwe Dekker laminaatvloer / Louis Tapis Bussum

Voordelen laminaat

Laminaat is goed bestand tegen krassen, slag- en stootbestendig, extreem slijtvast, onderhoudsarm en men kan de vloer makkelijk schoonmaken. 

Er is een ruime keuze uit tientallen natuurgetrouwe houtdecors en de watervaste toplaag – in combinatie met het nauwsluitende kliksysteem – zorgt ervoor dat deze vloer goede bescherming biedt tegen water en ander vocht.

Vloerverwarming & geluidsisolatie

De vloer is geschikt voor vloerverwarming en voor vloerkoeling.

De ondervloer is van belang voor de geluidsisolatie. Met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm. 

Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Douwe Dekker laminaatvloer / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis Bussum

Wij hebben alle stalen van Tarkett laminaat in onze parketspeciaalzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en bekijk alle eiken houten vloeren, visgraat motieven en pvc vloeren voordat u een keuze maakt. Onze woonexperts helpen u graag.

Wij leveren Tarkett vloeren onder andere in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.tarkett.nl voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: