Gordijnen Hilversum

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

Gordijnen, gordijnstoffen & vitrage

Wie in Hilversum gordijnen zoekt voor woning of bedrijf vindt ze bij woninginrichting specialist Louis Tapis. Ook voor ondernemingen en particulieren in Hilversum geldt dat gordijnen een praktisch en sfeervol product zijn, ze geven elke woning of bedrijf een aangename en warme uitstraling. Een gordijn is handig middel voor zonwering of geluiddemping, maar ook om de kleur en atmosfeer van een interieur te accentueren. Om voor iedere stijl iets te kunnen bieden heeft Louis Tapis een uitgebreide en unieke collectie voor u in Hilversum aan gordijnen, gordijnstoffen en vitrage. Alles op dat gebied wat past in uw interieur vindt u in ons assortiment, van verduisteringsgordijnen tot speelse prints voor de kinderkamer.

Op maat gordijnen Hilversum

Graag maken wij uw bestelling op maat. Verder zijn wij het aangewezen adres in de regio Hilversum voor het toebehoren van gordijnen, zoals gordijnrails of gordijnroedes. 

In vergelijking met andere manieren van raambedekking hebben gordijnen voor u in Hilversum allerlei positieve eigenschappen. Ze staan immers bekend als aangename sfeerbrengers, werken licht filterend, brengen kleur en warmte in ruimtes en beschikken over goede akoestische eigenschappen.

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

Gordijnen in Hilversum nodig? Bezoek onze showroom!

Louis Tapis helpt u graag bij het op maat maken van uw gordijn, de confectie en de plaatsing van rails en roedes. Wie inspiratie wil opdoen of vragen heeft, is van harte welkom in onze showroom in Bussum, waar onze verkoopadviseurs u graag van dienst zijn. In de showroom kunt u gerust al onze topproducten ervaren en vergelijken. Aan de hand van de stalen waarover we beschikken kunt u een passende keuze maken. Uiteraard kunt u ook stalen mee naar huis krijgen, om ter plekke zeker te weten dat u een goede keuze heeft gemaakt en hoe een bepaalde kleurtint staat aan de hand van de hoeveelheid daglicht. U kunt gerust binnenlopen in onze showroom, maar u kunt desgewenst ook een afspraak maken met een van onze verkoopadviseurs.

Louis Tapis, voor de perfecte mix van woninginrichting

Iedereen in Hilversum kan ons bedrijf inschakelen voor een passend totaalplaatje: onze ervaren adviseurs denken graag met u mee over uw ideale combinatie van gordijnen, tapijt, zonwering en vloeren. Ons team van vakmensen en stylisten lukt het overal om een juiste sfeer te creёren, zowel bij u thuis als op kantoor.

Louis Tapis werkt uitsluitend met topmerken als Kobe International, Artelux, Headlam, JAB, Eijffinger, Silvera, B&M en Mart Visser. Dergelijke topmerken weten wij tegen de beste prijs aan te bieden. Wie met ons bedrijf in zee gaat kan tijdens het gehele traject rekenen op uitstekende service. Ons personeel is opgeleid aan de hand van onze eigen kwaliteitsstandaard en de medewerkers zijn doorgaans al vele jaren aan Louis Tapis verbonden. Met hun hulp hebt u de garantie van jarenlange expertise op het gebied van woning- en bedrijfsinrichting.

Eijffinger gordijnen Louis Tapis

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE