Gordijnen op maat het Gooi

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

't Gooi, gordijnen op maat

Voor mensen in ’t Gooi die gordijnen op maat willen hebben is Louis Tapis het aangewezen adres. Tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden wij een betaalbare service als het aankomt op vakkundig gordijnen op maat laten maken. 

Schroom niet om een dergelijke klus uit te besteden, want wij bewijzen al vele jaren dit snel, betrouwbaar en foutloos voor u te verrichten.

Nieuwe gordijnen

Want bedenk u maar eens: hoe bepaalt u nou precies hoeveel vierkante meter stof u nodig hebt? Hebt u hetzelfde ‘timmermansoog’ als onze medewerkers, die in mum van tijd de maat bij u komen opmeten, ook in het geval van afwijkende maten of bijvoorbeeld vooroorlogse huizen waarbij plafond en muren dikwijls niet helemaal waterpas zijn? 

Als u in onze showroom eenmaal de gordijnstof van uw dromen hebt gevonden, kunt u gelijk de maten aan ons doorgeven of wij sturen met een gegarandeerde snelle afhandeling iemand daarvoor bij u langs. Doorgaans hebt u dan binnen twee weken nieuwe gordijnen in uw huis of bedrijfspand.

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis, dé winkel voor gordijnen op maat in het Gooi

Als u écht de puntjes op de ‘i’ wilt zetten in uw woning of bedrijfspand, laat u voor perfecte gordijnen het oppervlak vooraf vakkundig opmeten door een van onze medewerkers. Dit verkleint de kans op fouten, want bedenk dat elk huis uniek is. 

Elke vorm van raamdecoratie die wij bij de klant aanbrengen is uniek en wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Zo weten wij te realiseren dat elk gordijn perfect valt, elke jaloezie exact past en elk rolgordijn nauw aansluit. Dat kunt u met een gerust hart over laten aan Louis Tapis, de woninginrichting specialist die voor elke gordijnsituatie altijd de juiste oplossingen biedt.

Gordijnen op maat laten maken

Voor wie in ’t Gooi gordijnen op maat wil laten maken, geldt dat een goede voorbereiding altijd het halve werk is. Elke opdracht nemen wij uiterst serieus en we controleren alles dubbel voordat deze in bestelling gaat; iedere fase uit het proces van gordijnen op maat bestellen in ’t Gooi wordt door ons nauwlettend gemonitord. Alle inspanningen zijn volledig afgestemd op uw agenda, want bij ons geldt het credo ‘afspraak is afspraak’. 

Op deze manier weet u altijd zeker dat het eindresultaat wordt wat u in gedachten had. U kunt met ons overleggen wat u zelf kan doen, maar wij raden u echter aan alles uit te besteden. Maar u kunt bijvoorbeeld vooraf de ramen een wasbeurt geven, dan is het plaatje helemaal af!

Eijffinger gordijnen Louis Tapis
Artelux gordijnstoffen

Deskundige installatie gordijnrails

Iets wat u ook het beste uit handen kunt geven als het gaat om gordijnen op maat laten maken in ’t Gooi is de installatie van gordijnrails. Dikwijls treffen wij poreuze muren en gipsen plafonds met een minimaal draagvermogen, betonnen muren of een stalen balk boven een raam; allemaal veel voorkomende situaties die vragen om de expertise die wij u kunnen leveren. 

Na onze gedegen installatie geven wij u desgewenst uitleg over het gebruik en onderhoud van uw op maat gemaakte gordijnen in het Gooi.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE