Gordijnen op maat Hilversum

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

Gordijnen op maat

Iedereen in Hilversum die gordijnen op maat wil is bij Louis Tapis aan het juiste adres. Tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden wij een prima service als het aankomt op vakkundig gordijnen op maat laten maken. 

Wij adviseren u om een dergelijke klus uit te besteden, want ons bedrijf bewijst al vele jaren dat wij dit snel, betrouwbaar en foutloos voor u kunnen verrichten.

Nieuwe gordijnen

Want bedenk maar eens: hoe bepaalt u precies hoeveel vierkante meter stof u nodig zal hebben? Beschikt u over hetzelfde ‘timmermansoog’ als onze medewerkers, die in mum van tijd maten bij u komen opmeten, ook in het geval van afwijkende maten of bijvoorbeeld oudere huizen waarbij plafond en muren vaak niet helemaal waterpas zijn? 

Wie in onze showroom de gordijnstof van zijn dromen heeft gevonden, kan gelijk de maten aan ons doorgeven of wij sturen met een gegarandeerde snelle afhandeling een medewerker daarvoor bij u langs. In de regel heeft u dan binnen veertien dagen nieuwe gordijnen in uw huis of bedrijfspand.

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis, de specialist voor gordijnen op maat in Hilversum

Wie écht de puntjes op de ‘i’ zet, laat voor perfecte gordijnen vooraf het oppervlak vakkundig opmeten door ons. Dit vakkundig opmeten verkleint de kans op fouten, want bedenk dat elk huis uniek is. 

Elke vorm van raamdecoratie die wij bij de klant aanbrengen is weer anders dan de anderen, en wordt dus speciaal voor u op maat gemaakt. Daardoor weten wij voor u te realiseren dat elk gordijn perfect valt, iedere jaloezie exact past en elk rolgordijn precies goed aansluit. Dat kunt u probleemloos overlaten aan Louis Tapis, de specialist die voor iedere gordijnsituatie altijd de juiste oplossing heeft.

A-kwaliteit gordijnen op maat

Voor wie in Hilversum gordijnen op maat wil, geldt het gezegde dat een goede voorbereiding het halve werk is. Elke opdracht nemen wij dan ook zeer serieus en alles wordt dubbel gecontroleerd voordat het bij ons in bestelling gaat; elke fase uit het proces van gordijnen op maat bestellen in Hilversum wordt door ons minutieus in de gaten gehouden. 

Al ons werk is volledig afgestemd op uw agenda, want bij ons geldt ‘afspraak is afspraak’. Hierdoor krijgt u bij ons altijd het eindresultaat dat u in gedachten had. U kunt met ons overleggen wat u zelf kan doen, maar wij raden u echter aan het gehele traject aan ons uit te besteden.

Eijffinger gordijnen Louis Tapis
Artelux gordijnstoffen

Installatie gordijnrails

Iets wat u ook het best kunt uitbesteden bij het op maat laten maken van gordijnen in Hilversum is de installatie van de gordijnrails. In de praktijk treffen wij vaak poreuze muren en gipsen plafonds met een beperkt draagvermogen, betonbouw of een stalen balk boven een kozijn; dergelijke omstandigheden vragen om de expertise die wij u kunnen leveren. 

Na de installatie geven wij u desgewenst uitleg over het gebruik en onderhoud van uw op maat gemaakte gordijnen in Hilversum.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE