Gordijnen 't Gooi

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

Gordijnen kopen

Wie in ’t Gooi gordijnen zoekt voor zijn bedrijf of eigen woning vindt ze bij Louis Tapis. Ook voor bedrijven en particulieren in ’t Gooi geldt dat gordijnen een praktisch en sfeervol product zijn, ze voorzien uw woning of bedrijf van een aangename en warme uitstraling. Een gordijn is ideaal als zonwering of ter geluiddemping, maar ook om de kleur en atmosfeer van uw interieurstijl te accentueren.

Om voor elke stijl, van klassiek tot modern, iets te kunnen bieden heeft Louis Tapis een zeer uitgebreide en unieke collectie voor u in ’t Gooi aan gordijnen, gordijnstoffen en vitrage. Alles waar uw interieur naar verlangt vindt u in ons assortiment, van verduisterende of gedessineerde gordijnen tot modellen voor de kinderkamer.

Op maat gordijnen 't Gooi

Graag maken wij uw bestelling voor u op maat. Tevens zijn wij uw aanbieder in ’t Gooi als het aankomt op alle accessoires van gordijnen, zoals elektrische rails of gordijnroedes.  

Vergeleken met andere manieren van raambedekking hebben gordijnen voor u in ’t Gooi diverse positieve eigenschappen. Zo zijn het prettige sfeerbrengers, zijn ze licht filterend, zorgen voor kleur en warmte in ruimtes en brengen goede akoestische eigenschappen met zich mee.

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

Gordijnen in 't Gooi

Louis Tapis helpt u graag bij het op maat maken van uw gordijn, de confectie en de plaatsing van rails en roedes. Wie inspiratie wil opdoen of vragen heeft, is van harte welkom in onze showroom in Bussum, waar onze verkoopadviseurs u graag van dienst zijn. In de showroom kunt u gerust al onze topproducten ervaren en vergelijken. 

Aan de hand van de stalen waarover we beschikken kunt u een passende keuze maken. Uiteraard kunt u ook stalen mee naar huis krijgen, om ter plekke zeker te weten dat u een goede keuze heeft gemaakt en hoe een bepaalde kleurtint staat aan de hand van de hoeveelheid daglicht. U kunt gerust binnenlopen in onze showroom, maar u kunt desgewenst ook een afspraak maken met een van onze verkoopadviseurs.

Louis Tapis, voor de perfecte mix van woninginrichting

Iedereen in ’t Gooi kan Louis Tapis inschakelen voor een uitgebalanceerd totaalplaatje: onze ervaren adviseurs denken graag met u mee over uw perfecte combinatie van gordijnen, tapijt, zonwering en vloeren. Wij beschikken over een team van vakmensen en stylisten om uw ideale sfeer te creёren, of dat nu bij u op kantoor is of bij u thuis.

Het mooie van Louis Tapis is dat dat wij uitsluitend werken met topmerken zoals Kobe International, Silvera Artelux, Eijffinger, Headlam, JAB, B&M en Mart Visser, maar dergelijke hoogstaand kwalitatieve gordijnen wel tegen de beste prijs weten aan te bieden. Als u met ons bedrijf in zee gaat kunt in tijdens het gehele traject rekenen op een uitstekende service. Ons personeel is opgeleid middels onze eigen kwaliteitsstandaard en doorgaans al vele jaren aan ons bedrijf verbonden. Met hun hulp hebt u de garantie van jarenlange expertise op bedrijfs- en woninginrichting.

 

Eijffinger gordijnen Louis Tapis

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE