Tapijt / vloerbedekking

Showroom / Louis Tapis interieurstyling Bussum

Kamerbreed tapijt

Tapijt of vloerbedekking geeft een ‘warm’ gevoel aan een ruimte, is heerlijk zacht aan de voeten en zorgt voor een goede akoestiek. Daarnaast heeft u natuurlijk de keuze uit een scala aan kleuren, prints / dessins, materialen en texturen. Wilt u een tapijt kopen voor in de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis? Dat kan bij ons. Wij hebben een ruim assortiment tapijten.

Al onze merken leveren kamerbreed tapijt met een ongeëvenaard comfort. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een luspool, gesneden, laagpolig of hoogpolig tapijt. Vraag onze adviseurs naar de verschillen en de mogelijkheden.

Gezond binnenklimaat met tapijt

Het tegendeel wordt vaak beweerd, maar een zachte vloerbedekking zorgt er eigenlijk voor dat het binnenklimaat gezonder is. Hoe? 

Tapijt blijkt – bij het juiste onderhoud – stof beter uit de lucht te filteren dan een gladde vloer zoals een vinylvloer, houten vloer of laminaatvloer. Stof blijft ook beter in het tapijt steken waardoor het minder snel ‘rond dwarrelt’. 

Ambiant laminaat vloer / Louis Tapis interieurstyling Bussum
Showroom / Louis Tapis interieurstyling Bussum

Vloerverwarming

De meeste tapijten zijn geschikt voor vloerverwarming- en koelingssystemen. Let er op dat de vloerbedekking of het tapijt antistatisch is. Ook zegt de Rc-waarde iets over de warmtedoorlaatbaarheid van de vloerbedekking. De Rc-waarde en de capaciteit van de vloerverwarming dient u op elkaar af te stemmen. 

Let ook op het gebruik van de juiste lijm (gebruik lijm die geschikt is voor vloerverwarming). Vragen over vloerverwarming en tapijt? Wij helpen u uiteraard graag.

Onderhoud

Tapijt schoonhouden blijkt Makkelijker dan menigeen denkt. In 95% van de gevallen verwijdert u vlekken uit het tapijt met simpelweg water en een natte doek. Er is ook vloerbedekking gemaakt van speciale – gemakkelijk reinigbare – garens. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Merken

In onze tapijt- en interieurwinkel in Bussum vindt u tapijten van A-merken zoals Yunieq, Desso, Parade, Bonaparte, Cunera, Gebrs. Willard, Ambiant, Nouwens-Bogaers, Louis de Poortere, Belakos, Forbo, Hillfloor, van Besouw.

vloerbedekking tapijt Louis Tapis Bussum
Dessoex Desso vloerkleed op maat / Louis Tapis Bussum
Tapijt of vloerbedekking kopen?

Bent u in de regio Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren (kortom t Gooi) op zoek naar tapijt of vloerbedekking? In onze interieurwinkel in Bussum kunt u tapijten vergelijken, bekijken en uitzoeken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen. Bel ons of mail ons voor een afspraak.

Louis Tapis levert onder andere in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Naast tapijt / vloerbedekking vindt u in onze winkel in Bussum ook zonwering, gordijnen, raamdecoratie, vinyl vloeren en houten vloeren. Kom langs en laat u verrassen.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAP-RENOVATIE