Douwes Dekker PVC

Douwes Dekker PVC vloer ondernemend / Louis Tapis Bussum

Over Douwes Dekker

Vloerenfabrikant Douwes Dekker® heeft twee verschillende type vloeren in het assortiment, namelijk PVC en Laminaat. In de categorie PVC vloeren hebben ze drie verschillende collecties: avontuurlijk, ondernemend en ambitieus. 

Ook zijn er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zoals klik-PVC HDF, klik-PVC massief en plak-PVC. In totaal zijn er circa 32 soorten vloeren verkrijgbaar. 

Alle Douwes Dekker® vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming!

PVC

Een PVC vloer is eigenlijk een moderne versie van het vroegere ‘zeil’. We zien deze vloer in de regel als stroken of tegels. Qua uitvoering is er de variant waarbij de toplaag bestaat uit PVC (ook wel vinyl genoemd), deze is verlijmd op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem. 

Deze vloeren worden ‘zwevend’ gelegd. De andere variant is de ‘massieve’ versie. Hierbij worden de PVC stroken of tegels direct op de ondervloer verlijmd. Het egaliseren van de ondervloer is hierbij een must. 

Het grote voordeel is dat PVC goed samengaat met vloerverwarming én –koeling.

Douwes Dekker PVC visgraatvloer / Louis Tapis Bussum
Douwes Dekker PVC vloer avontuurlijk / Louis Tapis Bussum

Collecties

Douwes Dekker heeft drie verschillende collecties binnen de collectie PVC, namelijk:

  • Spontaan,
  • Sympathiek,
  • Elegant,
  • Galant en
  • Opgewekt.

 

Avontuurlijk

Een prachtige collectie verschillende vloeren zonder v-groef. Bij sommige designs zijn planken van 220cm verkrijgbaar. Dit benadrukt de beleving van een echte houten vloer. De uitvoering is een toplaag op een HDF-drager met kliksysteem. 

Kies je voor Safe- Lock® PRO van Douwes Dekker dan kies je voor een HDF-PVC vloer met verbeterde klikverbinding aan de kopse kant, zodat naden minder zichtbaar zijn. Er zit een kurklaag onder de drager die ervoor zorgt dat er geen extra ondervloer nodig is. De kurklaag zorgt ook voor een prettig loopcomfort en natuurlijk een zeer goede geluidsdemping. Kortom prachtige vloeren die passen in bijna ieder vertrek in een woning. Of het nu gaat om de slaapkamers, woonkamer, keuken, natte ruimtes of berging.

Douwes Dekker PVC vloer avontuurlijk / Louis Tapis Bussum
Douwes Dekker PVC vloer ondernemend / Louis Tapis Bussum

Ondernemend

Deze collectie is gewaagder. Voor wie houdt van duidelijke en opvallende structuren. Verkrijgbaar in planken en tegels. De PVC planken hebben geen v-groef en sluiten vlak aan. 

De Tibetaanse stenen vloeren hebben wel een groef. Ook hier gaat het om een HDF-drager met kliksysteem met Safe- Lock® PRO. Deze vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Ambitieus

Deze serie bestaat uit een brede range watervaste vloeren. Allemaal geschikt voor badkamer en keuken. De serie heeft o.a. lange PVC planken, brede planken, vierkante tegels en visgraat PVC. 

De vloeren zijn stuk voor stuk geschikt voor vloerverwarming, hebben een prettig loopcomfort en uitstekende geluidsdemping. Kies je voor de Marathon Super ondervloer dan maak je de PVC vloer ook geschikt als 10 dB oplossing voor appartementen. 

Verkrijgbaar als klik-PVC en plak-PVC.

Douwes Dekker PVC vloer ambitieus / Louis Tapis Bussum
Douwes Dekker visgraat PVC vloer/ Louis Tapis Bussum

Voordelen PVC

Er zit een groot aantal voordelen aan een Douwes Dekker PVC vloer. Zo voelen deze vloeren warm aan, zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming én –koeling, zeer geluidsarm en zeer waterbestendig (goed geschikt voor badkamer en keuken bijvoorbeeld). 

De vloeren zijn verkrijgbaar in een groot aantal zeer natuurgetrouwe hout- en steendesigns en passen daardoor in bijna ieder interieur.

Louis Tapis Bussum

Wij hebben alle stalen van Douwes Dekker PVC in onze parketspeciaalzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en bekijk alle eiken houten vloeren, visgraat motieven en pvc vloeren voordat u een keuze maakt. Onze woonexperts helpen u graag.

Wij leveren Douwes Dekker vloeren onder andere in:
Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.douwesdekker.nl voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: