PVC vloeren Hilversum

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

PVC vloer kopen Hilversum

Louis Tapis uit Bussum is in de regio Hilversum vooral bekend als specialist op het gebied van zonwering, tapijten en gordijnen, maar is tegenwoordig ook succesvol aanbieder van PVC vloeren. Ook bij u in Hilversum beleven PVC vloeren een onstuitbare opmars, want Louis Tapis krijgt er veel vraag naar.

Enkele jaren geleden ontstond de ‘hype’ van PVC vloeren. In het begin werden deze vloeren met name toegepast bij scholen, bedrijven en kantoren, maar anno nu zijn ze niet meer weg te denken uit onze woonkamers.

PVC vloer leggen

PVC vloeren zijn er in twee varianten: met lijm of met een klikverbinding. Voor een optimaal resultaat adviseren wij qua PVC vloeren in Hilversum deze te verlijmen op een egaal gemaakte ondergrond. 

Dit egaliseren is belangrijk in verband met oneffenheden op de ondergrond, die later op onwenselijke wijze door het vloeroppervlak heen kunnen komen. 

Louis Tapis zorgt voor de gehele afwikkeling van dit traject: het egaliseren, het lijmen en de plaatsing.

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

PVC vloeren met klikverbinding

De voordeligste keuze voor uw huis of bedrijf in Hilversum zijn PVC vloeren met een klikverbinding. Deze methode is vergelijkbaar met het leggen van laminaat. 

Ook hier is het belangrijk dat er een goede ondergrond is, door de mogelijke oneffenheden. Vraag ook voor dit soort PVC vloeren naar de mogelijkheden bij uw woninginrichting specialist in Hilversum.

Voordelen PVC vloeren

De voordelen van PVC vloeren voor u in Hilversum is met name dat het ten opzichte van gangbare opties als laminaat of vinyl een veel sterkere vloer is. Om die reden wordt het erg veel gebruikt bij projectstofferingen. Door het slijtvaste karakter gaan PVC vloeren immers jarenlang mee, zonder dat er zaken als krassen of scheuren aan de oppervlakte zichtbaar zijn.

Een andere reden van de stijgende populariteit van PVC vloeren in Hilversum is de natuurgetrouwe gelijkenis met houten vloeren die mogelijk is bij dit vloertype. Door de hout-achtige dessins en voelbare structuren is PVC een populaire vervanger voor de veel duurdere parketvloer geworden.

Eijffinger gordijnen Louis Tapis
Artelux gordijnstoffen

Louis Tapis, dé vloerenspecialist in Hilversum en omstreken

Een ander voordeel voor u in Hilversum is dat PVC vloeren niet alleen erg slijtvast zijn, maar ook nog eens heel goed bestand tegen vocht. 

Ook is het materiaal goed te combineren met vloerverwarming, terwijl het slijtvaste karakter zowel in vochtige als droge ruimtes behouden blijft. 

Ook is PVC een milieuvriendelijk en duurzaam product, doordat het volledig recyclebaar is.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE