PVC vloeren het Gooi

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

't Gooi, PVC vloeren kopen

Louis Tapis uit Bussum is als dé woninginrichtingsspecialist in het Gooi niet alleen thuis in zonwering, tapijten en gordijnen, maar is tegenwoordig ook succesvol aanbieder van PVC vloeren. Ook in ’t Gooi maken de PVC vloeren een onstuitbare opmars, want Louis Tapis krijgt er veel vraag naar.

Een paar jaar geleden ontstond de ‘hype’ van PVC vloeren. In het begin werd dit vloerenconcept vooral toegepast bij kantoren, maar anno nu zijn ze ook niet meer weg te denken uit onze woonkamers.

PVC vloer leggen

PVC vloeren zijn in twee variaties aan te brengen: met lijm of met een klikverbinding. Voor een optimaal resultaat adviseren wij als het aankomt op PVC vloeren in het Gooi deze te verlijmen op een egaal gemaakte ondergrond. 

Dit egaliseren is noodzakelijk in verband met eventuele oneffenheden, die later op onwenselijke wijze door het vloeroppervlak heen komen. Louis Tapis zorgt voor het gehele traject: egaliseren, lijmen en plaatsen. 

De goedkopere optie voor uw woning of bedrijf in ’t Gooi zijn PVC vloeren met een klikverbinding. Deze methode van plaatsing is goed te vergelijken met het leggen van laminaat. Ook hier is het zaak dat er een goede ondergrond is, vanwege de mogelijke oneffenheden. Vraag ook voor dit type PVC vloeren naar de mogelijkheden bij uw woninginrichting specialist in ’t Gooi.

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

PVC vloeren met klikverbinding

De goedkopere optie voor uw woning of bedrijf in ’t Gooi zijn PVC vloeren met een klikverbinding. Deze methode van plaatsing is goed te vergelijken met het leggen van laminaat. 

Ook hier is het zaak dat er een goede ondergrond is, vanwege de mogelijke oneffenheden. Vraag ook voor dit type PVC vloeren naar de mogelijkheden bij uw woninginrichting specialist in ’t Gooi.

Voordelen PVC vloeren

De voordelen van PVC vloeren voor u in ’t Gooi is vooral dat het ten opzichte van standaard opties als laminaat of vinyl een veel sterkere en duurzamere vloer is. Om die reden wordt het relatief vaak gebruikt bij projectstofferingen. Door de hoge mate van slijtvastheid gaan PVC vloeren immers jarenlang mee, zonder dat er krassen of scheuren aan de oppervlakte zichtbaar zijn.

Een andere belangrijke reden van de oprukkende populariteit van PVC vloeren in ’t Gooi is de natuurgetrouwe gelijkenis met houten vloeren die mogelijk is bij dit vloertype. Door de houtachtige dessins en voelbare structuren is PVC een gangbaar alternatief voor bijvoorbeeld het veel duurdere parket geworden.

Eijffinger gordijnen Louis Tapis
Artelux gordijnstoffen

Louis Tapis, dé vloerenspecialist in 't Gooi

Een ander voordeel voor u in ’t Gooi is dat PVC vloeren niet alleen zeer slijtvast zijn, maar ook nog eens uitermate goed bestand tegen vocht. Ook is het materiaal goed te combineren met de aanleg van vloerverwarming, terwijl het vermaarde slijtvaste karakter zowel in vochtige als droge ruimtes behouden blijft. 

Ook is PVC een milieuvriendelijk en duurzaam product, doordat het een volledig recyclebaar materiaal is. Wie een dergelijke vloer bestelt, haalt vaak een gerecycled product in huis.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE