Interieurstyling het Gooi

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

Woonadvies aan huis

Wilt u meer weten over interieurstyling, wooninspiratie opdoen en gedegen woonadvies aan huis krijgen? Dan is Louis Tapis het Gooi het aangewezen adres voor u. Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee op de gebieden die wij als interieurstylisten te bieden hebben: tapijten, (houten) vloeren, gordijnen, raamdecoratie en zonwering. 

Veel klanten verlangen een combinatie van deze specialisaties om een goed afgestemde combinatie van kleur en sfeer te kunnen realiseren, of dat nu bij u thuis is of op uw kantoor of onderneming.

Interieurstyling voor particulieren én bedrijven

Louis Tapis helpt bij interieurstyling in het Gooi voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen een deel doen of de hele styling van een woning, bedrijven, kantoren, zorginstellingen of scholen uit handen nemen. We werken vaak samen met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van specialisten als architecten, aannemers en stylisten, zodat u altijd verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. 

Uw wensen, dromen of eisen als klant staan voor ons centraal en vormen voor ons de leidraad bij het interieuradvies bij uw in te richten ruimtes in ‘t Gooi.

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis, dé specialist in interieurstyling in het Gooi

Nadat we het eens zijn over de styling van de woning of bedrijfspand in ‘t Gooi, kunt u desgewenst overgaan tot aankoop van onze scherp ingekochte materialen van gerenommeerde aanbieders op het gebied van onder meer houten vloeren, laminaat-, marmoleum- en PVC-vloeren, zonwering, gordijnen, vloerbedekking of tapijt, traprenovatie en meer van topmerken.

Woonadvies op maat

Als u belangstelling heeft, kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom in Bussum. 

Eventueel kunt u vooraf een telefonische afspraak maken, zodat een van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u kan uittrekken om u optimaal te helpen. We kunnen u veel stalen van onze producten laten zien, zodat u voor uw vloer, gordijn of zonwering een goede keuze kunt maken. 

Ook is het mogelijk om stalen van ons te lenen, om thuis of bij uw onderneming bij goed daglicht een verantwoorde keus te kunnen maken.

Eijffinger gordijnen Louis Tapis
Artelux gordijnstoffen

Interieuradvies op maat

Met hun vele ervaring hebben de medewerkers van Louis Tapis grote kennis van zaken op het gebied van interieuradvies in ‘t Gooi. Voor hen is iedere klant en elke in te richten ruimte een unieke. Elke opdracht is weer een andere dan de vorige, dus u krijgt altijd maatwerk. In een persoonlijk gesprek met een gezellig kopje koffie worden door ons uw wensen, dromen of eisen in kaart gebracht. Daar trekken we de tijd voor uit, wetend hoe belangrijk het is om te inventariseren wat u wilt, zodat wij goed op de hoogte zijn welke sfeer of uitstraling u verlangt. Alle details komen aan bod bij vaste gespreksonderwerpen als kleur, materialen, producten, maatvoering en lichtinval.

Met elke klant maken wij goede afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. U krijgt bij ons altijd heldere afspraken ten aanzien van planning, levering en montage. Wij stylen een woning of bedrijfspand volledig en houden de door u bepaalde regie in handen. Alles voor een topresultaat!

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE