Interieuradvies Hilversum

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

Woonadvies aan huis

Bij de wooninrichters van Louis Tapis doet u wooninspiratie op en ontvangt u gedegen interieuradvies voor uw woning in Hilversum. Wij hebben enkele ervaren adviseurs in dienst die graag met u meedenken op de vier gebieden die wij als woninginrichting specialist in huis hebben: tapijten, vloeren, gordijnen en zonwering.

Veel klanten combineren meerdere van deze gebieden, teneinde een ultiem afgestemde combinatie van kleur en sfeer te kunnen creëren, of dat nu bij u thuis is of op uw kantoor of onderneming.

Interieuradvies voor particulieren én bedrijven

Louis Tapis geeft interieuradvies in Hilversum voor zowel particulieren als bedrijven. Graag nemen wij – geheel of gedeeltelijke –  het werk uit handen en verzorgen de inrichting van woningen, bedrijven, kantoren, zorginstellingen en scholen voor u. 

We werken nauw samen met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van aannemers en stylisten, zodat u gegarandeerd bent van een prachtig eindresultaat. Uw wensen en eisen als klant staan voor ons centraal en vormen voor ons de leidraad bij het interieuradvies bij uw in te richten object in Hilversum.

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis, dé interieurstylisten van Hilversum

Nadat u voor uw huis of bedrijfspand in Hilversum interieuradvies op maat heeft ontvangen van ons, kunt u desgewenst overgaan tot aankoop van onze scherp ingekochte materialen van gerenommeerde aanbieders op het gebied van onder meer laminaat-, marmoleum- en PVC-vloeren, zonwering, gordijnen van topmerken als Kobe International en Johan van den Acker, of tapijt van kwalitatief hoogstaande aanbieders als Ambiant en Van Besouw. Heeft u belangstelling? Kom dan eens een kijkje nemen in onze uitvoerige showroom in Bussum. Eventueel kunt u vooraf een telefonische afspraak maken, zodat een van onze verkoopadviseurs alle tijd voor u kan uittrekken om u goed van dienst te kunnen zijn. We kunnen u veel stalen laten zien, zodat u van uw vloer, gordijn of zonwering een goede keuze kunt maken. Ook kunt u stalen van ons lenen, om thuis of op de zaak bij goed daglicht een verantwoorde keuze te kunnen maken. Graag ontvangen wij u in onze showroom om mee te denken over een passende inrichting van uw werk- of woonomgeving.

Jarenlange ervaring

Met hun jarenlange ervaring hebben de medewerkers van Louis Tapis enorme kennis van zaken op het gebied van interieuradvies in Hilversum. Voor hen is elke klant en elke in te richten ruimte een unieke. Elke opdracht is immers anders dan de vorige, dus u krijgt altijd maatwerk. In een persoonlijk gesprek met een gezellig kopje koffie inventariseren wij uw wensen, dromen of eisen. 

Daar trekken we de tijd voor uit, wetend hoe belangrijk het is om te wegen wat u wilt, zodat wij nauwgezet weten naar welke sfeer of uitstraling u op zoek bent. Geen enkele detail wordt overgeslagen tijdens vaste gespreksonderwerpen als kleur, materialen, producten, maatvoering en lichtinval.

Eijffinger gordijnen Louis Tapis
Artelux gordijnstoffen

Wij helpen graag!

Voor elke klant worden goede afspraken gemaakt, zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt bij ons rekenen op heldere afspraken ten aanzien van planning, levering en montage. 

Wij ontzorgen u volledig en houden de mede door u bepaalde regie in handen, omdat we alleen gaan voor goud.

Vaak hebben wij in samenspraak met onze leveranciers aantrekkelijke aanbiedingen of interessante opruimingsacties. Volg ons daarom op social media en houd onze website bij.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE