Zonwering Hilversum

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

Zonwering op maat

Een lekker zomerzonnetje wordt soms wel en soms niet gewaardeerd. Tenzij deze hinderlijk in uw huis binnen schijnt en uw zicht bemoeilijkt. Met een bij uw woning of bedrijf passende zonwering creëert Louis Tapis voor u in Hilversum net dat stukje schaduw waar u naar verlangt. 

Ons bedrijf werkt met grote precisie om ervoor te zorgen dat u alles precies op maat krijgt. Geen enkel huis is immers identiek, en met name oudere woningen zijn vaak niet geheel waterpas gebouwd. Wij komen graag een keer bij u op locatie langs om uw specifieke situatie nauwkeurig op te meten.

Snel leverbaar

Onze snelle en klantvriendelijke manier van werken laat ons gordijnen en zonwering op maat maken in Hilversum en omstreken. U zult zich geen zorgen hoeven maken terwijl onze professionals voor u het werk doen. 

Doorgaans heeft u binnen veertien dagen nieuwe zonwering bij u in huis of op de zaak in Hilversum. Ook pakt Louis Tapis gerust grotere klussen aan in bijvoorbeeld bedrijfspanden, waarbij de levertijd daardoor soms iets langer wordt.

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

A-kwaliteit zonneschermen

Als wij zeggen dat elke klant een unieke zonwering krijgt in Hilversum verzekeren wij u dat ieder project nauwkeurig wordt opgemeten. Elke zonwering wordt perfect afgestemd op de behoeftes van de klant, zowel in maat als in stijl. Tegen een sterke prijs-kwaliteitverhouding krijgt u bij ons telkens maatwerk. 

En bij ons geldt altijd: ‘afspraak is afspraak’, dus geen verrassingen achteraf. Alles wordt gedurende het hele proces nauwlettend gecontroleerd en eventuele fouten zijn voor onze eigen rekening. Het eindresultaat is voor u als klant elke keer weer een stuk topkwaliteit.

Zelf doen of laten plaatsen?

Ook is het mogelijk om zelf ook een handje te helpen bij het realiseren van uw zonwering in Hilversum. Wij adviseren echter om de klus in zijn geheel uit te besteden aan professionals, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. 

U kunt thuis achterover leunen terwijl onze vaklui voor u de klus klaren. Er is bij Louis Tapis geen ruimte voor ‘goed genoeg’ en onze producten en jarenlange ervaring reflecteren dit.

Eijffinger gordijnen Louis Tapis
Artelux gordijnstoffen

Louis Tapis, dé wooninrichter in Hilversum

Louis Tapis levert naast prachtige zonwering voor uw huis of bedrijfspand in Hilversum tevens een keur aan vloeren, tapijten, raamdecoratie, traprenovatie en gordijnen. Ook hierbij geldt dat wij alles nauwlettend in de gaten houden omdat we de klant centraal stellen. Met enorme precisie werken wij om voor u het perfecte gordijn, tapijt of zonwering te creëren om uw woning of bedrijfspand in Hilversum te verrijken. 

Als wij het product bij u thuis gemonteerd hebben heeft u vanzelfsprekend ook toegang tot onze expertise. Indien gewenst krijgt u uitleg over het gebruik en onderhoud van uw nieuwe aanwinst. Neem gerust contact op met Louis Tapis en ontdek een wereld aan gordijnen, zonwering en tapijten!

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE