Zonwering het Gooi

Eijffinger gordijnen Louis Tapis Bussum

Stijlvolle zonwering

Een lekker zonnetje op een warme zomerdag is alom gewaardeerd. Tenzij deze recht in de woonkamer en in uw gezicht schijnt. Met een stijlvolle zonwering creëert Louis Tapis voor u in ’t Gooi een net stukje schaduw. 

Wij werken met grote precisie om er voor te zorgen dat u alles precies op maat krijgt. Geen twee huizen zijn immers identiek, en vooral oudere woningen zijn vaak niet geheel waterpas. Wij komen graag een keer bij u langs om alles tot op de millimeter nauwkeurig op te meten.

Snel leverbaar

Onze snelle en klantvriendelijke werkmethode laat ons gordijnen en zonwering op maat maken in ’t Gooi en omstreken. U hoeft zich geen zorgen te maken terwijl onze professionals voor u aan de slag gaan. 

Doorgaans heeft u binnen twee weken de nieuwe zonwering bij u thuis in ’t Gooi. Bij Louis Tapis zijn we voor grotere klussen in uw bedrijfspand ook niet bang, al kan de levertijd iets langer zijn afhankelijk van de grootte van de klus.

Gordijnen Eijffinger Louis Tapis Bussum
Eijffinger gordijnen / Louis Tapis Bussum

Zonwering op maat

Wanneer wij zeggen dat iedereen een unieke zonwering krijgt in ’t Gooi verzekeren wij u dat ieder project nauwkeurig wordt opgemeten. Ieder gordijn wordt perfect afgestemd op uw behoeften, zowel in maat als in stijl. 

Tegen een buitengewoon sterke prijs-kwaliteitverhouding krijgt u telkens weer maatwerk. En ons credo ‘afspraak is afspraak’ klinkt hier luid in door. Alles wordt nauwlettend gecontroleerd en eventuele fouten nemen wij altijd voor onze eigen rekening. Het eindresultaat is iedere keer weer een stuk topkwaliteit.

Zonwering laten plaatsen

Wij bieden u de mogelijkheid om zelf ook een handje te helpen bij het realiseren van uw zonwering in ’t Gooi. Het wordt door ons echter aangeraden om de klus in zijn geheel uit te besteden, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. 

U kan thuis achterover leunen terwijl onze vaklui voor u aan de slag gaan. Er is bij ons geen ruimte voor ‘goed genoeg’ en onze producten en jarenlange ervaring reflecteren dit.

Eijffinger gordijnen Louis Tapis
Artelux gordijnstoffen

Louis Tapis, dé interieurstylist in 't Gooi en omstreken

Louis Tapis levert naast prachtige zonwering voor uw pand in ’t Gooi ook een brede variëteit aan tapijten en gordijnen. Ook hier geldt dat wij alles nauwlettend in de gaten houden en ons geen enkele meetfout permitteren. Met de grootste precisie werken wij om voor u het perfecte gordijn, tapijt of zonwering te creëren om uw woning in ’t Gooi te verrijken. 

Wanneer wij het product bij u thuis geïnstalleerd hebben bieden we u ook toegang tot onze uitgebreide expertise. Waar gewenst krijgt u uitleg over het gebruik en onderhoud van uw nieuwe aanwinst. Neem binnenkort een keer contact op met Louis Tapis en ontdek voor uzelf de wereld aan gordijnen en tapijten die wij bieden.

PRODUCTEN

DIVERSEN VLOEREN

TRAPRENOVATIE