• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Trenovo traprenovatie

Het Duitse merk Trenovo heeft een uitgebreid assortiment producten geschikt voor traprenovatie. Het bedrijf staat bekend om hun innovatieve ideeën en hoge kwaliteit. Trenovo traptreden zijn hoogwaardig, functioneel én nog betaalbaar ook. Ze passen in ieder interieur!

Trenovo traptreden collectie

Trenovo heeft een uitgebreide collectie van verschillende producten waaronder overzettreden voor de trap (met of zonder stootbord), montageprofielen, stootborden, zijdeafdekking, stabiliseringsprofielen, afwerkprofielen, uitlooptrede en indien gewenst bijpassend laminaat. Met dit merk kunnen we bestaande trappen weer prachtig moderniseren. Geniet jarenlang onbezorgd van deze hoge kwaliteit producten. Verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren.

Trenovo Homeline laminaat

Trenovo Homeline laminaat is een mooie collectie traptreden in verschillende laminaatdecors. De authentieke houtstructuren geven dit product een heel natuurlijke uitstraling. Er zijn ook voorbeelden van beton / basalt designs. De kleuren gaan van licht grijs (betonlook) tot lichte en donkere kleuren eiken. Trenovo Homeline heeft een voelbare antislip oppervlaktestructuur en is beschikbaar in 12 verschillende designs. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Trenovo Systeem laminaat

Liever een complete make-over van de trap? Dan biedt Trenovo Homeline de onderdelen voor een complete oplossing waarbij het decor van de traptrede, afwerkplinten, profielen en de laminaatvloer voor 100% matchen. Een prachtige oplossing als men de trap in de het geheel van het interieur op wil laten gaan.

Trenovo Objectline PVC

Trenovo Objectline is de PVC uitvoering van hun traprenovatie programma. Een prachtige oplossing met een vinyl toplaag verkrijgbaar in acht verschillende dessins. De vinyl toplaag zorgt voor veel comfort. Daarnaast heeft dit programma een robuuste uitstraling. Trenovo overzettreden zijn uiteraard leverbaar met stootborden en bijpassenden profielen.

Functioneel

Trenovo producten zijn functioneel en esthetisch een echte aanrader. De trap renoveren met dit merk geeft comfort, veiligheid en een luxe uitstraling. Daarnaast heeft dit merk een goede prijs / kwaliteit verhouding. Mocht uw trap wel een opknapbeurt kunnen gebruiken dan is Trenovo een goed, compleet en veilig product.

Montage

Alle producten van Trenovo kunt u zelf monteren of ervoor kiezen om het te laten monteren. Vraag onze medewerkers om meer informatie.
Louis Tapis Bussum
Wij hebben stalen van Trenovo traprenovatie producten in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.
Wij leveren Trenovo traprenovatie producten de onder andere in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.Andere merken / producten in ons assortiment:

TAPIJT

GORDIJNEN

ZONWERING

VLOEREN