• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Sunco zonwering buiten

Sunco blinds BV is een echt Nederlands bedrijf en gevestigd in Heiloo. Naast buitenzonwering produceert Sunco ook prachtige raamdecoratie voor binnen. Op deze pagina meer over de producten van Sunco buitenzonwering zoals de zonneschermen, knikarmschermen, rolluiken, uitvalschermen en markiezen.

Sunco buitenzonwering

Buitencollectie

Zoals gezegd heeft Sunca een uitgebreide collectie zonwering producten. Alle producten worden op bestelling geleverd, op maat gemaakt en geproduceerd in Heiloo. Echte kwaliteitsproducten, made in Holland!

Knikarmschermen

Optimaal genieten van het buitenleven? Dan is op maat gemaakte zonwering van Sunco dé oplossing. De Sunco knikarmschermen zijn ideaal voor uw tuin of terras. Een knikarmscherm biedt overdag verkoeling en geeft in de avond extra warmte doordat de warmte onder het knikarmscherm blijft hangen. Zo geniet u optimaal of het nu voorjaar, hoogzomer of nazomer is.
Sunco knikarmscherm

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn effectief en een relatief betaalbare oplossing om uw woning tegen de zon te beschermen. Het grote voordeel is dat deze schermen dankzij de scherpe hoek maar weinig ruimte innemen. De cassette uitvalschermen van Sunco zijn strak vormgegeven en ideaal voor voorramen en bovenramen. Vraag onze medewerkers naar de toepassingen.
Sunco uitvalscherm

Screens

Screens zijn vlakhangende zonneschermen die het licht goed filteren en uw woning optimaal beschermen tegen de zon. Ze winnen terrein in Nederland vanwege het feit dat ze uw uitzicht amper belemmeren en toch heel doelmatig zijn. Er zijn twee soorten screens: de traditionele variant en de lockscreens. Bij de lockscreens wordt het doek tussen twee geleiders gehouden zodat deze weinig tot geen last heeft van de wind. Een mooie strakke oplossing voor ieder huis.
Sunco screens

Rolluiken

Net als screens zijn ook rolluiken vlakhangende zonneschermen. Maar in tegenstelling tot de screens filteren ze geen licht, maar sluiten het raam compleet af. Naast zonwering biedt een rolluik extra veiligheid; het maakt het inbrekers minder makkelijk om binnen te komen. Rolluiken zijn in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar en worden op maat gemaakt.
Sunco rolluiken

Markiezen

Markiezen geven een sfeervolle en klassieke uitstraling aan een huis, een verfraaiing van de gevel! Van welke kant de zon ook het huis binnenkomt, een markies geeft altijd optimale bescherming. Markiezen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en uitvoeringen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Sunco markiezen

Kwaliteit

Met Sunco haalt u kwaliteit in huis. Daarnaast zijn Sunco producten heel functioneel. Buitenzonwering van dit merk wordt altijd op maat gemaakt en voorzien van innovatieve bedieningsmethoden.

Snel en eenvoudig plaatsen

Alle producten van Luxaflex zijn snel en eenvoudig te monteren. Vraag onze medewerkers om meer informatie.
Louis Tapis Bussum
Wij hebben stalen van Sunco zonwering buiten in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.
Wij leveren Sunco buitenzonwering de onder andere in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.sunco.nl voor meer informatie over dit merk.Andere merken / producten in ons assortiment:

TAPIJT

GORDIJNEN

ZONWERING

VLOEREN