• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Sunco raamdecoratie

Sunco blinds BV is een echt Nederlands bedrijf en gevestigd in Heiloo. Naast raamdecoratie produceert Sunco ook prachtige buitenzonwering. Op deze pagina meer over de producten van Sunco raamdecoratie zoals rolgordijnen, aluminium en houten jaloezieën, lamellen, plissé / duette, multishade / duoroller en vouwgordijnen.

Sunco raamdecoratie

raambekleding binnen

Zoals gezegd heeft Sunco een uitgebreide collectie raamdecoratie voor binnen. Alle producten worden op bestelling geleverd, op maat gemaakt en geproduceerd in Heiloo. Echte kwaliteitsproducten, made in Holland!

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn strak en functioneel en raambekleding dat past in bijna iedere ruimte. Rolgordijnen kunt u goed combineren met overgordijnen en vitrage. Sunco heeft een breed aanbod qua kleuren, dessins, type stof (transparant, vlamvertragend, verduisterend, et cetera) en bedieningsmogelijkheden. Kom langs in onze winkel en bekijk de Sunco stalen.
Sunco rolgordijnen

Aluminium jaloezieën

Met de Sunco aluminium jaloezieën kunt u spelen met licht. Het product is leverbaar in meerdere breedtes waardoor ook een soort ‘shutterlook’ mogelijk is. Met een brede ladderband wordt het geheel strak en modern. Laat u verrassen door de mogelijkheden.
Sunco jaloezieen aluminium

Houten jaloezieën

De meest populaire raambekleding van dit moment: houten jaloezieën. Dit robuuste en natuurlijke product geeft een warme en luxe uitstraling aan een interieur.
Sunco houten jaloezieen

Lamellen

Sunco lamellen zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes en verschillende materialen namelijk aluminium, stof en/of PVC. Deze verticale zonwering is praktisch en geschikt voor raampartijen met afwijkende vormen.
Sunco lamellen

Plissé / Duette

De honinggraat van een Duette of de mooie, strakgeplooide Plissés zijn ideaal om het zonlicht optimaal te filteren. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende dessins, kleuren en maten. Zeker de Duettes zijn populair vanwege de onzichtbare koorden en de isolerende werking. Nieuwsgierig? Kom langs.
Sunco plisse duette

Multishade / Duoroller

De multishade of duoroller is een rolgordijn met twee lagen stof met afwisselend transparante en dichte banen. De lichtinval kan u zo optimaal reguleren door het rolgordijn helemaal open, helemaal dicht of half open te houden.
Sunco multishade

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen van Sunco zijn tijdloos, stijlvol en geven warmte en sfeer aan een interieur. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoering waaronder transparante stof, linnenlook of gestreepte stoffen. Alle vouwgordijnen worden op maat gemaakt.
Sunco vouwgordijn

Kwaliteit

Met Sunco haalt u kwaliteit in huis. Daarnaast zijn Sunco producten heel functioneel. Buitenzonwering van dit merk wordt altijd op maat gemaakt en voorzien van innovatieve bedieningsmethoden.

Snel en eenvoudig plaatsen

Alle producten van Luxaflex zijn snel en eenvoudig te monteren. Vraag onze medewerkers om meer informatie.
Louis Tapis Bussum
Wij hebben stalen van Sunco zonwering buiten in onze interieurzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.
Wij leveren Sunco raamdecoratie de onder andere in:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.sunco.nl voor meer informatie over dit merk.Andere merken / producten in ons assortiment:

TAPIJT

GORDIJNEN

ZONWERING

VLOEREN