Design Parquet

Design Parquet / Louis Tapis Bussum

Over Design Parquet

Parketfabrikant T&G Wood ontwikkelt en produceert sinds 2000 exclusieve houten vloeren. Dankzij de natuurlijke materialen zijn deze vloeren geliefd bij architecten en parketspeciaalzaken. 

Deze vloeren van zijn duurzaam, sfeervol en stijlvol en een aanwinst voor ieder interieur. Eén van de merknamen van deze fabrikant is Design Parquet®. 

Design Parquet® staat bekend om de rustige structuur.

Houten vloeren

Design Parquet® is er in een tweetal afwerkingen namelijk: natuur en rustiek. Daarnaast is deze houten vloer zowel onbehandeld als kant-en-klaar leverbaar.

Design Parquet / Louis Tapis Bussum
Design Parquet / Louis Tapis Bussum

Cinzento Custom Made programma

Voor diegene die een houten vloer helemaal op maat gemaakt willen, kan Design Parquet ook worden geleverd en naar wens worden bewerkt met het Cinzento Custom Made programma van T&G Wood. 

De vloeren van Cinzento zijn volledig op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de klant. Meer over dit programma op de pagina van Cinzento.

FSC®-gecertificeerde producten

Vrijwel alle producten van Design Parquet zijn FSC®-gecertificeerde producten die komen uit verantwoord bosbeheer. 

Door te kiezen voor een Design Parquet vloer draagt u uw steentje bij aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier en aan de bescherming van gezonde bossen wereldwijd.

Design Parquet is voorzien van het label 100% Pure Wood. Dit geeft de garantie dat de houten vloeren niet voortkomen uit massaproductie. Het bedrijf controleert het productieproces waardoor zij een kwaliteitsproduct kunnen garanderen.

Design Parquet / Louis Tapis Bussum
Design Parquet / Louis Tapis Bussum

Voordelen houten vloer

Een houten vloer heeft een aantal voordelen, namelijk:
  • Duurzaam
  • Sfeervol
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Tijdloos
  • Milieubewust
  • Geschikt voor vloerverwarming

Vloerverwarming

De vraag of een houten vloer samengaat met vloerverwarming wordt bijna dagelijks aan ons gesteld. Het antwoord? Ja, dat kan. 

Wel is het zo dat een PVC vloer of een tegelvloer in de regel sneller warm wordt dan een houten vloer. De snelheid waarmee een houten vloer opwarmt ligt aan de warmteweerstand-coëfficiënt. Massieve vloeren hebben een hogere coëfficiënt en worden minder snel warm dan de twee-laags houten vloeren die tegenwoordig veel geproduceerd worden. 

Dit type houten vloer is geschikt voor vloerverwarming.

Design Parquet / Louis Tapis Bussum

Louis Tapis Bussum

Wij hebben alle stalen van Design Parquet vloeren in onze parketspeciaalzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en bekijk alle eiken houten vloeren en visgraat motieven voordat u een keuze maakt. Onze woonexperts helpen u graag.

Wij leveren Design Parquet vloeren onder andere in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.tg-wood.com/nl/ voor meer informatie over dit merk.

Andere merken / producten in ons assortiment: